News

Winnaars Love Island maken bekend wat ze gaan doen met het prijzengeld

Vorige week werden de winnaars van Love Island 2022 bekendgemaakt. Jotti en Cas kunnen het nog maar moeilijk beseffen dat ze écht hebben gewonnen. In een interview met RTL Boulevard vertellen ze wat ze gaan doen met het prijzengeld. 

Dit is was Jotti en Cas gaan doen met het prijzengeld van Love Island

Ook vertellen ze wat hun plannen voor de toekomst zijn.

Geldprijs

Ieder jaar krijgen de winnaars van Love Island een geldbedrag van 25.000 euro (!). Jotti en Cas hebben inmiddels al plannen gemaakt over wat ze willen gaan doen met het geld. “Waar onze klik is begonnen is dat we allebei eigenlijk heel graag een rondreis willen maken in een Oldtimer busje, en ik denk dat dit prijzengeld een goed begin in om dat te realiseren”, vertelt Cas in het interview. “Verder hebben we er nog niet echt over nagedacht.”

Plannen voor de toekomst

En hoe zit het met de plannen voor de toekomst? Gaan ze voor een lange afstandsrelatie? Jotti woont namelijk in België en Cas woont in Amsterdam. “We gaan nog even kijken , maar ik denk wel dat Jotti naar Amsterdam komt”, vertelt Cas. En hoe gaat het met het hondje van Jotti, kan die het ook goed vinden met haar nieuwe lover? “Het is even aftasten en net wat anders dat de klik die wij aan het begin hadden”, vertelt Cas. “Maar hij zoekt langzaam toenadering en als ik Jotti moet geloven gebeurt dat niet snel.” Wat lief! Wij wensen het stel heel veel geluk in de liefde!

Lees ook
OMG! Love Island krijgt nu ook een versie met veertig- en vijftigplussers

Nog meer Love Island

Ben jij net als wij ook sad dat Love Island weer voorbij is? Niet getreurd! Vanaf 19 september is het vierde seizoen van Love Island USA te zien bij Videoland. De opnames zijn al in volle gang en wij kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten van de kandidaten die opzoek gaan naar ware liefde.

Beeld: love island