News

Gaat Jessie Maya meedoen aan Temptation Island?

jessie maya vereeuwigt liefde

RTL komt weer met een nieuwe online serie. Dit keer nodigt presentator Fawry Not Sawry bekende Nederlanders uit voor een zomerse activiteit. In de eerste aflevering van 'De Zomer Van' zijn Jessie Maya en Katinka Simonse, die beiden hebben meegedaan aan 'De Verraders' te gast. Fawry neemt ze mee naar een alpacaboerderij en heeft ze heel veel te vragen.

Jessie Maya in love

In de eerste aflevering van deze nieuwe online serie gaat het natuurlijk over hun deelname aan De Verraders, maar Fawry probeert de dames ook wat persoonlijke vragen te stellen. Zo weten we dat influencer Jessie Maya alweer een tijdje gelukkig is in de liefde met Koen. “Ik ben heel gelukkig, al vijf maanden”, aldus Jessie. En ze heeft al grootste plannen, want ze wil namelijk met hem trouwen en dan ook nog graag huisje, boompje, beestje. En ook laat ze weten dat ze wel een kinderwens heeft. “Waarschijnlijk via een draagmoeder. Als ik een kind wil, wil ik dat wel gewoon van mezelf”, vertelt ze openhartig.

View post on Instagram
 

Echte Meisjes in de Jungle

Maar dat is niet het enige wat er momenteel speelt in haar leven. De influencer heeft het er namelijk maar druk mee. Zo laat ze weten dat ze gevraagd is voor het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Maar toch zagen we haar niet in de jungle. “We kwamen er met het contract en het geld gewoon niet uit”, laat Jessie weten. “Ik wilde er gewoon een bepaald bedrag voor hebben en dat wilde ze me niet betalen.” En dan wil Fawry natuurlijk wel graag weten hoeveel ze dan zou willen krijgen voor dit programma. “Twintig duizend euro”, biecht de influencer op. Ook laat Jessie weten dat de productie haar 14.000 wilde betalen en dit vond ze dus te weinig.

Lees ook:
Temptation-Mitch onthult reden van break-up met Iris

Temptation Island

En dit is niet het enige programma waar Jessie Maya voor is gevraagd, want ook de productie van Temptation Island heeft contact met haar opgenomen. Ze wilden graag dat ze aan het programma mee zou doen als verleidster. “Daar wilde ze me 50.000 euro voor betalen. Toen heb ik nee gezegd”, laat Jessie weten. En daar had ze zo haar redenen voor. “Ze wilden heel het verhaaltje maken: ‘eerste transgender-verleidster in Temptation Island‘. En daar had ik geen zin in.”

Beeld: instagram: @jessie_maya_

Must reads 👀