News

Jaydi doet onthulling over gesprek met Sonny in Eating With My Ex

Sonny en Jaydi.

Sonny en Jaydi hebben we onlangs nog kunnen zien in het programma Eating With My Ex. Een gezellig etentje was het niet voor de twee, aangezien het gesprek al snel ongemakkelijk verliep. En daar wordt nog een schepje bovenop gedaan. Jaydi doet nu namelijk een onthulling over Sonny, die niet uitgezonden werd in het programma.

Temptation Island Sonny & Jaydi

Sonny en Jaydi deden in 2019 mee aan het programma Temptation Island. Het toenmalige koppel ging de ultieme relatietest aan, maar het liep al snel stuk tussen de twee love birds. Dat kwam voornamelijk door de bizarre uitspraken van Sonny, die al bij het eerste kampvuur werden getoond aan Jaydi. Voor haar was het dan ook al snel klaar, maar voor Sonny kwam de breuk als een harde klap aan. De twee zijn dus al een tijdje uit elkaar, maar schoven nu toch weer bij elkaar aan tafel in de nieuwe aflevering van Eating With My Ex.

View post on Instagram
 

Eating With My Ex

De twee kwamen weer bij elkaar in de nieuwste aflevering van Eating With My ex om terug te blikken op hun relatie. Maar dat ging niet helemaal zoals gepland, want het gesprek verliep nogal ongemakkelijk. De twee exen waren het namelijk niet met elkaar eens. Toch hadden ze elkaar wel veel te vertellen en waren ze beiden ook benieuwd waarom de relatie nou eigenlijk is stukgelopen. De aflevering verliep dus behoorlijk rustig, maar volgens Jaydi zijn er ook bepaalde gedeeltes niet uitgezonden. Daarom onthult Jaydi nu wat er zich heeft afgespeeld achter de schermen van Eating With My Ex.

Lees ook:
Sonny en Jaydi hebben akward gesprek tijdens Eating With My Ex

Vreemdgaan Sonny

In het programma Realitea van Fawry not Sawry vertelt Jaydi wat er precies is gebeurd tijdens de opnames van Eating With My Ex. Er zou volgens Jaydi namelijk ook een vraag zijn gesteld of iemand in de relatie is vreemdgegaan. Sonny zou dat vervolgens hebben ontkent, maar Jaydi weet dat dit wel is gebeurd. “Wij gingen uit elkaar, en toen kreeg ik te horen dat hij meerdere keren was vreemdgegaan. Maar met wie, hoe en wat – ik heb geen idee”, vertelt ze in het interview. Gelukkig heeft de realityster dit inmiddels achter zich gelaten en staat ze nu weer open voor de liefde. “Ik ben nu anderhalf jaar vrijgezel, en ik ben nu wel op een punt dat ik denk: ‘ik zou het wel leuk vinden om weer iemand te ontmoeten”, aldus Jaydi.

Beeld: @jaydidubois