News

Janice Blok gaat voor een compleet nieuwe look

janice-blok-nieuwe-look

We weten inmiddels wel dat Janice Blok veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk. En dat was dit keer niet anders, want de influencer heeft de schaar flink in haar lange lokken gezet. Op Instagram deelt ze het resultaat van deze transformatie.

Janice Blok

Je had het misschien niet verwacht, maar Janice Blok heeft eigenlijk prachtige krullen. Toch is de influencer daar niet heel blij mee, ze wil haar haar namelijk liever steil. Ze is daarom ook iedere dag druk in de weer met allerlei styling tools om haar haar in de juiste vorm te krijgen. Toch is dit niet goed voor je haar, want zelfs met de juiste producten raakt je haar toch beschadigd. En dat heeft Janice Blok nu ook gemerkt, daarom heeft ze besloten om nu voor een nieuwe coupe te gaan.

Nieuwe look

Op Instagram deelde de influencer eerder al dat ze haar extensions heeft laten verwijderen. En dat was niet het enige wat Janice aan zichzelf heeft laten veranderen. Want ze heeft met al haar volgers gedeeld dat ze de verfkwast door haar lokken heeft gehaald en ook is haar haar nu flink wat centimeter korter. “I DID IT”, schrijft de influencer bij de before en afterfoto’s die ze deelt op haar Instagram-pagina.

“Na lang twijfelen heb ik toch de keuze gemaakt om lekker kort en terug naar mijn eigen haarkleur te gaan. Doordat ik veel extensions droeg en een aantal jaar mijn haar blond heb geverfd, is het steeds meer afgebroken. Daarbij komt ook nog kijken dat ik eigenlijk krullen heb en het bijna al-tijd stijl met een stijltang 😭”.

Lees ook:
Zien: Janey uit Ex on the Beach heeft compleet nieuwe look

Gelukkig is de influencer erg blij met haar nieuwe look. Toch laat ze wel weten dat ondanks de schade, ze toch weer regelmatig gebruik zal gaan maken van de stijltang. “Helaas heb ik nog geen vrede gevonden met mijn eigen krullen”, schrijft Janice onder de post. “En nu wordt het nog moeilijker want LOOK AT ME KNOWWW!! 😍 Ben HELEMAAL verliefd op deze nieuwe look!” Wat vind jij van de nieuwe look van Janice Blok?

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @janiceblok