Lifestyle

Wil je hebben! Kruidvat verkoopt spotgoedkope heteluchtventilator

heater-kruidvat

De naderende koude winterdagen betekenen niet dat we bibberend binnen moeten zitten. Met de spotgoedkope heater van Kruidvat warm je jouw kamer binnen no-time op. Dus, waar wacht je nog op? Snel naar de winkel om er deze winter heerlijk warm bij te zitten!

Heater bij Kruidvat

Of je nu een winterliefhebber bent of juist niet, er is één ding waar we het allemaal over eens kunnen zijn: niemand wil rillend op de bank zitten. Beeld je eens in: gezellig een film kijken zonder dat de kou je dwingt om jezelf in dekens te hullen. Gelukkig heeft Kruidvat dé oplossing: de Tristar Ventilator Heater. Met dit apparaat is klappertanden verleden tijd en kun je het hele jaar door genieten van een comfortabele kamer. Niet alleen verwarmt deze heater je ruimte efficiënt tijdens de koude wintermaanden, maar het is ook multifunctioneel. Wanneer de zomerse hitte toeslaat, kan het apparaat eenvoudig worden omgezet om te koelen. Handig!

Niet alleen handig voor de winter

Deze heater is onmisbaar in huis tijdens de koude dagen, met diverse standen om aan al je verwarmingsbehoeften te voldoen. Dankzij de handige draaiknoppen kun je de warmte naar wens aanpassen en zelfs kiezen tussen een snelle of langzame opwarming. Met zijn compacte witte design past deze kachel moeiteloos in elk interieur. Maar we begrijpen dat wit misschien niet de ideale kleur is voor jouw stijl. Gelukkig is deze ventilator heater ook verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte uitvoering. Ze hebben echt aan alles gedacht! Enne, als de koude winterdagen voorbij zijn, hoef je deze heater niet op te bergen, want hij komt ook in de zomer goed van pas. Met de mogelijkheid om koude lucht te verspreiden, is er geen reden om deze handige gadget uit het zicht te plaatsen.

Voor een spotprijsje

Nu zou je wellicht denken dat zo’n handige heater voor in huis behoorlijk prijzig is. Echter, het tegendeel is waar! Voor slechts € 19,99 kun je deze praktische kachel al aanschaffen. En het goede nieuws houdt hier niet op, want de heater is momenteel ook nog eens in de aanbieding. Je kunt hem nu aanschaffen voor slechts € 12,99. Dit is een kans die je niet wilt laten liggen!

 

Beeld: Tristar