Celebs

Keuzestress over je studie? Op déze school kun je nu Harry Styles als vak kiezen

harry-styles

Het kan soms heel moeilijk zijn om te kiezen wat je wil gaan studeren. Daarom heeft een universiteit in Texas de studenten een nieuw vak aangeboden, namelijk een vak kiezen waar je alles leert over Harry Styles. 

Bij déze universiteit kun je nu Harry Styles studeren

Ja, je hoort het goed! Dat willen we toch allemaal?

Texas State University

Vanaf volgend jaar kun je aan de Texas State University kiezen voor het vak ‘Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet and European Pop Culture’. Een hele mond vol! “Het vak zal zich richten op het werk van Harry Styles en de positieve ontwikkeling van de moderne celebrity met betrekking tot gender en seksualiteit, ras, klasse, natie en globalisme, media, mode, fancultuur, internetcultuur en consumentisme”, laat de universiteit weten.

Lees ook
Zien! Dit zijn de meest iconische looks van Harry Styles

Louie Dean Valencia

Het vak zal gegeven worden door professor Louie Dean Valencia. Hij hoopt dat hij door middel van de muzikant kan aantonen hoeveel de wereld is veranderd in de afgelopen decennia. “Zo zullen we kunnen leren van hem en zijn werk, activisme en filosofie, net zoals van andere grote artiesten”, vertelt hij erover in een interview met KXAN. “Er zijn lessen over de Beatles die een inkijk geven op het leven in de sixties. De lessen over Harry Styles kunnen dat doen over dit deel van de moderne geschiedenis”, aldus Valencia. Dus, doe maar een enkeltje naar Texas graag!

Beeld: pinterest

Must reads 👀