Films & Series

What?! Harrie Snijders verschijnt in een heel bijzonder programma

Danique
harrie-snijders-bijzonder-programma

Harrie Snijders, bekend van Ex On The Beach en zijn eigen realityshow, is nog steeds druk in de weer in de tv-wereld. De Dekhengst maakt op zijn Instagram bekend dat hij met wel een heel bijzonder programma mee gaat doen!

Harrie Snijders

Heel Nederland kent hem inmiddels wel, Harrie Snijders! Dit excentrieke ventje is niet meer weg te denken uit de reality-wereld. Hij heeft maar liefst drie keer meegedaan met Ex On The Beach, en kreeg door zijn populariteit zelfs een eigen programma!

Harrie was op zoek naar de liefde en begon zijn eigen show ‘Daten op het Kamp’. Hier dacht hij de ware gevonden te hebben, maar dit liep uiteindelijk in de soep en de twee zijn inmiddels al niet meer samen. Maar Snijders is dus géén onbekende in de tv-wereld, maar het programma waar hij nu aan mee gaat doen, dat had niemand verwacht!

Lees ook:
WOW! Harrie Snijders betrokken bij een heftig auto-ongeluk

Lingo

De realityster heeft op zijn Instagram Stories een aantal filmpjes geplaatst van een opname dag in de studio. En deze studio herkennen wij uit duizenden! Het gaat om de spelshow Lingo! Hoe leuk is dat?! Het programma is al jaren op de buis en er doen normaal gesproken alleen ‘onbekende’ Nederlanders aan mee. Maar nu is het de beurt aan de enige echte Harrie om erachter te komen wat het vijf-, zes of zevenletterwoord is!

In het populaire woordspel op NET5 strijden er twee teams tegen elkaar voor de winst. Degene die zo snel mogelijk, de meeste woorden goed weet te raden wint. Maar zo makkelijk is het nog niet! Je hebt er een brede vocabulaire voor nodig en wij zijn wel benieuwd of Harrie de Dekhengst dit in zich heeft!

Beeld: Instagram @harriesnijders