Celebs

Zien! Zo zag Harrie (de hengst) Snijders van EOTB er vroeger uit

Celine
harrie-snijders-vroeger

In het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ werden de deelnemers verrast door de komt van Harrie (de hengst) Snijders. We konden Harrie natuurlijk allemaal al van zijn deelname aan het vierde én vijfde seizoen van de realityserie. Iedere keer weer weet de hengst alle dames in de villa voor zich te winnen. Maar hoe zag Harrie er vroeger eigenlijk uit? 

Zo zag Harrie (de hengst) Snijders er vroeger uit

Was Harrie vroeger ook al een échte casanova?

Tv-carrière

Harrie werd in een klap populair door zijn deelnames aan Ex On The Beach. Hij kreeg daarna zelfs zijn eigen realityshow: ‘De Hengst: HvK: Van het Kamp naar de Ring’. In dit programma konden we Harrie volgen terwijl hij zich voorbereidde op zijn deelname aan ‘Boxing Influencers’. Helaas heeft Harrie het gevecht toen niet gewonnen van Danicio, een van de verleiders van het vierde seizoen ‘Temptation Island’.

Foto uit de oude doos

Op Instagram zijn er een aantal foto’s opgedoken van een jonge Harrie. Deze foto’s zijn gemaakt in 2014, toen was hij ongeveer zeventien jaar oud. Veel veranderd is de hengst niet, maar dat matje is wel een beetje fout! Maar aan de andere kant past het wel weer bij het imago van Harrie.

De tekst gaat verder onder de posts

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook
Zien! Dit is het knappe zusje van Harrie ‘Dekhengst’ Snijders

‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’

Inmiddels weten we al dat Harrie liever niet te lang aan één vrouw vastzit. In ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ had hij dan ook behoorlijk wat dames achter zijn naam staan. Ook hebben we de hengst kunnen zien in het MTV-programma ‘Daten met een Ex’. Dit programma leverde hem helaas geen match op en HvK bleef dan ook lange tijd single. Maar daar zal nu misschien wel verandering in komen. Harrie krijgt namelijk een eigen datingshow: ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’. We kunnen gaan zien hoe de hengst getemd zal worden door een van de vrouwen die zich heeft opgegeven voor het programma. Maar zij moet natuurlijk wel nog goedgekeurd worden door de familie van de hengst. Spannend! Harrie zoekt een vrouw begint vanaf donderdag 11 augustus en is om 20:30 uur te zien op TLC.

Bron: graziaBeeld: instagram @harriesnijders