Lifestyle

Lifehack: met deze Action-stekker bedien je jouw kerstverlichting vanaf een afstand

smart-stekker-action

December is hier en dat betekent natuurlijk dat Kerst voor de deur staat! Onze kerstverlichting hangt al – na een aantal stressvolle uurtjes de feestverlichting uit de knoop halen. Enne, nu alle pracht en praal staat te schitteren in onze kamer willen we er eigenlijk nog zo min mogelijk aan zitten – je weet wel, om niet de ballen uit de boom te laten vallen. Gelukkig heeft Action nu een hele handige tool, waardoor wij heel gemakkelijk de kerstverlichting kunnen besturen van een afstandje.

Het is tijd voor Kerst

Action verrast ons keer op keer met handige en innovatieve producten waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. En nu is het weer zover! Maak kennis met de Smart Connect Stekker, een slimme toevoeging die je apparaten in een handomdraai transformeert tot slimme apparaten. Wat deze stekker extra bijzonder maakt, is dat je nu zelfs je kerstverlichting vanaf een afstand kunt bedienen. Geen gedoe meer met het zoeken naar het juiste stopcontact achter de kerstboom. Met deze slimme stekker wordt het instellen van de perfecte kerstsfeer een fluitje van een cent. Dus voordat je je kerstboom in al zijn pracht klaar zet, haal eerst deze handige gadget op en maak je kerstviering dit jaar nog specialer!

Perfecte stekker voor de kerstboom

Het is bijna zover, kerst staat voor de deur! Dat betekent dat het tijd is om de kerstlampjes op te hangen en een gezellige sfeer te creëren samen met vrienden en familie. Maar laten we eerlijk zijn, de struggle is real. Het betekent namelijk ook dat we alle lampjes één voor één met de hand moeten aanzetten en dat we ons in bochten moeten wringen om bij de stekker achter de kerstboom te komen. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want Action heeft dé oplossing: de LSC Smart Connect stekker waarmee je de verlichting gewoon vanaf je telefoon kunt bedienen.

Dus, geen gedoe meer met handmatig alle lampjes aanzetten. Met deze slimme stekker maak je jouw kerstversiering niet alleen prachtig, maar ook super handig. Stel je voor, met één druk op je smartphone breng je jouw hele huis in een feestelijke gloed. Dat klinkt toch als de ultieme kerstgemak?

Elk apparaat = een slim apparaat

Met deze superpraktische stekker transformeer je ieder apparaat tot een slim exemplaar. De stekker werkt op een 2.4 GHz wifi-netwerk en is eenvoudig te bedienen via je smartphone. Je vraagt je wellicht af hoe dat werkt. Het is heel simpel: je hoeft slechts de bijbehorende app te downloaden, en vervolgens kun je alles naar wens bedienen. Bovendien ondersteunt de stekker spraakbediening, dus zelfs Google Assistant en Amazon Alexa gehoorzamen jouw commando’s. Wat een handige toevoeging!

 

Beeld: Action