Beauty

Dit zijn de nieuwe haarkleurtrends voor de herfst van 2022

haarkleurtrends-herfst-2022

Als de zomer straks voorbij is, zijn we allemaal toe aan een nieuw kapsel. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst hebben bepaald hebben welke kleur je dit keer wil! En dan kan kiezen soms behoorlijk lastig zijn, maar gelukkig hebben we hier een lijstje voor je met dé nieuwe haarkleurtrends van dit najaar!

Deze haarkleuren zijn helemaal hot dit najaar

Zo kun je alvast een beetje inspiratie opdoen! ūüėČ

Money pieces

Het afgelopen jaar zagen we geblondeerde front pieces veel voorbijkomen en ook dit najaar komt deze stijl terug. Maar wel met een kleine twist. De komende herfst gaan we money pieces namelijk heel veel zien. Bij deze trend verf je je voorlokjes in een felle kleur: denk aan felrood- of roze. Meerdere celebs zijn al met deze trend gespot en wij zijn helemaal obsessed!

Bronde

Ben jij net zo besluiteloos als wij en kan jij niet kiezen of je je haar blond of bruin moet verven? Ga dan voor de prachtige kleur bronde! Dit is de perfecte mix tussen blond en bruin haar. Afhankelijk van hoe het ligt valt verandert je haarkleur dus! Dit is een super mooie, natuurlijke kleur die we komende herfst mega veel voorbij gaan zien komen.

Warmrood

Nog één van de haarkleurtrends die een comeback maken dit jaar is de warmrode kleur. Niet alleen TikTokkers zijn helemaal obsessed met deze prachtige kleur, ook de high end designers steunen de comeback. We zagen warmrood haar al voorbijkomen op de catwalk van de herfst en winter 2022/2023 bij merken als Miu Miu, Chanel, Givenchy én Isabel Marant. En wij snappen maar al te goed waarom deze haarkleurtrend terugkomt!

Chocolate brown

Chocoladebruin haar is een haarkleur die nooit uit de mode gaat. We zien deze mooie bruintint al jarenlang voorbijkomen op al onze favoriete celebs. Sommigen zijn ermee geboren, anderen brengen regelmatig bezoekjes aan de kapper voor deze kleur. En ook deze winter gaan we dit prachtige, donkere haar weer veel zien!

Lees ook
Goodbye curtain bangs! De nieuwste haartrend van 2022 zijn de drape bangs!

Icy blonde

Nog zo’n kleur die altijd mooi blijft: icy blonde. De gebleekte lokken waar wij al zo lang fan van zijn blijven ook deze herfst nog helemaal hot. En hoe kan het ook anders: deze kleur is en blijft altijd prachtig.

Bron: ElleBeeld: pinterest