Celebs

Goldband-zanger deelt heftig nieuws: ‘Ik werd gillend gek’

goldband-zanger-heftig-nieuws

Goldband, een groepje jongens die in het afgelopen jaar razend populair zijn geworden en grote hits hebben gescoord. Alleen gaat het leven als rock ‘n roller niet altijd zoals je had gehoopt. Goldband-zanger Milo Driessen deelt dan ook heftig nieuws op de radio.

Milo Driessen

De 29-jarige Milo Driessen is een van de zangers van Goldband. Hij was gister te gast bij de radioshow 3voor12 en deelde daar heel vervelend nieuws. Hij heeft namelijk al een hele tijd last van een hoge piep in zijn oor. Als zanger van een van de grootste Nederlandse bands van het moment is dit natuurlijk een nachtmerrie.

“Tijdens het corona-gebeuren zat ik een stuk minder lekker in mijn vel. Ik had last van angsten, van een angststoornis, en die piep werd een van de peilers waar mijn angsten zich op richtten”, begint Milo zijn verhaal. “Dat was een hele ingewikkelde tijd.”

Lees ook:
Op déze bijzondere plek hebben Maan en Karel elkaar ontmoet

View post on Instagram
 

‘Ik werd gillend gek’

Later ontwikkelden Driessen ook nog heftige slaapproblemen. “Op een gegeven moment werd ik echt gillend gek. Ik kan niet slapen, ik hoor die piep”, legt de zanger uit. “Op een gegeven moment stond ik gewoon ’s nachts tegen de muren van mijn slaapkamer te slaan, zo erg was het. Hoe meer aandacht je eraan geeft, hoe moeilijker het wordt.”

De constante piep is uiteindelijk een “kwestie van gewenning”, maar het natuurlijk niet iets wat je een ander toewenst. De Goldband-zanger wil met zijn heftige nieuws luisteraars waarschuwen en adviseert iedereen om gehoorbescherming te dragen bij het uitgaan en festivals.

Beeld: instagram @goldbandnl

Must reads 👀