Beauty

Deze make-up hack brengt leven in je gezicht tijdens de koude winterdagen

glazed-blush-trend

Wanneer de wintermaanden aanbreken, kan ons huidje wel wat extra aandacht gebruiken. Met de kou en het gebrek aan zonlicht kan onze teint er vaak wat bleek en flets uitzien. Gelukkig hebben de beautygoeroes op onze favoriete socialmedia-kanalen daar de perfecte oplossing voor: glazed blush!

Doffe winterhuid

In de winter kan onze huid soms wat dof en levenloos ogen. De lage temperaturen en de droge lucht kunnen ervoor zorgen dat onze teint minder straalt dan we zouden willen. Maar geen zorgen, want we zijn allemaal op zoek naar de ultieme oplossing om die natuurlijke glow weer terug te krijgen op ons gezicht!

Gelukkig zijn er talloze simpele en effectieve tips om onze huid weer te laten stralen, zelfs tijdens de sombere wintermaanden. Hydratatie is hierbij de sleutel tot succes. Het is belangrijk om een goede vochtinbrengende crème te gebruiken die perfect past bij jouw huidtype. Hiermee houd je je huid gehydrateerd, soepel en herstel je die natuurlijke glans.

Een andere essentiële stap in je skincare-routine is exfoliatie. Door regelmatig dode huidcellen te verwijderen, geef je je huid de kans om nieuwe, frisse cellen naar boven te brengen en je teint op te peppen. Kies voor een zachte gezichtsscrub of ga voor een chemische exfoliant om je huid weer heerlijk zacht en stralend te laten aanvoelen.

Maar laten we vooral onze make-uproutine niet vergeten! Hiermee kunnen we onze huid een extra boost geven. Gebruik bijvoorbeeld een illuminerende primer onder je foundation voor een prachtige, stralende gloed. Voeg wat highlighter toe op je jukbeenderen, de brug van je neus en je cupidoboog om die natuurlijke glans extra te accentueren. Heb je al deze tips al toegepast en is je huidje nog steeds flets? Probeer dan eens het glazed blush-effect aan je make-up look toe te voegen. Met een zacht glanzende blush kun je namelijk een frisse en levendige uitstraling aan je wangen geven, waardoor je teint direct opgepept wordt.

Glazed blush

Glazed blush is de perfecte oplossing om je doffe winterhuid vaarwel te zeggen en een frisse, stralende gloed toe te voegen aan je gezicht. Door te kiezen voor een blush met een lichtroze kleur geef je je huid een levendige en jeugdige uitstraling. Deze zachte, lichtroze tinten hebben de kracht om je wangen te laten oplichten en je gezicht direct een gezonde blos te geven. De formule van glazed blushes is meestal romig en hydraterend, waardoor het gemakkelijk blendt en een subtiele glans geeft aan je huid.

Het aanbrengen van glazed blush is eenvoudig en foolproof. Gebruik een blushkwast en breng de blush aan op de appeltjes van je wangen, vervolgens blend je het zachtjes uit richting je haarlijn. Hierdoor krijg je een natuurlijke en mooie glow.

Beeld: instagram @melissa.hurkman