Celebs

What?! Gio maakt break-up song over Jade Anna

gio-break-up-song

De relatiebreuk tussen Gio en Jade Anna is nog maar een week geleden en de YouTuber komt nu al naar buiten met een grote stunt. Gio Latooy heeft namelijk een break-up song uitgebracht samen met Trobi en Ronnie Flex.

Gio Latooy en Jada Anna

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat YouTuber Gio Latooy en zijn vriendin Jade Anna officieel een punt zetten achter hun relatie. De love birds zijn bijna twee jaar samen geweest, maar maakte met een emotionele vlog bekend dat ‘de spanning weg was’. Ze maakte met de video ook duidelijk dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Maar met deze bijzondere actie van Gio weten we niet of deze ‘vriendschap’ nog lang stand zal houden.

Break-up song

Gister kwam er een video online op het TikTok-account van Gio. Hij geeft hier een voorproefje van een break-up song die hij heeft geschreven over zijn relatie met Jade Anna. Hij heeft dit nummer uiteraard niet alleen gemaakt en werkt met twee grote namen samen. “Wanneer je een break up song heb gemaakt met Trobi & Ronnie Flex”, deelt Gio bij de video. De video is uiteraard binnen no-time viral gegaan en had na zes uurtjes al meer dan 60.000 likes behaald.

Ondanks dat de tekst niet zo goed te horen is, hebben we de teksten “Ik ben beter af zonder jou”, “Wat er ook gebeurt, mij krijg je niet klein” én “Dit is geen love song” wel voorbij horen komen. Gio mag deze song dan wel promoten, maar zingen of rappen gaat hij niet. In de caption onder de video schrijft hij namelijk “En nee ik ga niet zelf zingen gelukkig!”

Lees ook:
YouTube-koppel Gio en Jade zijn uit elkaar: ‘Spanning was verdwenen’

Marketing truc?

De reacties onder de viral TikTok zijn voornamelijk negatief. Sommigen reageren wel dat ze uitkijken naar de track en Trobi en Ronnie zelf zijn natuurlijk ook enthousiast. Maar de meerderheid vind het toch een smerige actie van de YouTuber en zien het als een marketing stunt. “Wordt dit opeens een marketing truc ofzo?”, laat iemand achter in de comments en aan de hoeveelheid likes te zien, zijn duizenden het met hem eens. Gio zelf heeft hier dan weer op gereageerd met een sarcastische “Sowieso🏆”. 

Andere vragen zich af wat hij hier zelf aan heeft gedaan. “Hij heeft zelf een song gemaakt, maar gaat niet zingen? Ik snap het niet meer 😂😂”, wordt er gereageerd. Wat Gio’s bedoelingen ook zijn, wij zijn zeker benieuwd naar de hele track én of ex-Jade nog iets van zich zal laten horen.

View post on TikTok

Beeld: instagram @gio

Must reads 👀