Love

Heb je deze gewoontes? Dan ben je sowieso goed in bed

gewoontes-goed-in-bed

Het kan soms best moeilijk zijn om uit te zoeken wat je bedpartner prettig vindt tussen de lakens. Maar daar hebben wij iets op gevonden. We hebben een aantal gewoontes voor je verzameld die vrouwen die goed zijn in bed hebben. Dus misschien toch de moeite waard om te proberen dan?

1. Nieuwe dingen proberen

Als jullie er iedere keer voor kiezen om hetzelfde riedeltje te doen in het bed, dan kan het zijn dat het op den duur saai wordt. Wil je toch graag die spanning terugbrengen in jullie liefdesleven? Probeer dan eens iets nieuws uit. Ga samen naar een spannende plek of probeer eens om speeltjes te gebruiken tijdens jullie bedavontuurtjes.

2. Zelfverzekerd

Als je goed bent in bed, dan zul je vaak ook wel weten wat je wil en wat je wel en niet fijn vindt. Je zult daardoor ook meer zelfverzekerd zijn tussen de lakens en dat vind je bedpartner waarschijnlijk alleen maar heel aantrekkelijk.

3. Initiatief

Initiatief tonen tussen de lakens is heel belangrijk. En dat moet je vooral niet doen omdat je denkt dat dat van je verwacht wordt, maar juist omdat je dat zelf ook graag wil. Als jij graag iets wil doen, dan moet je dan ook laten merken. Als jij voor lange tijd geen initiatief tonen, dan zal je bedpartner vanzelf ook minder zin krijgen.

Lees ook:
Dít is het gemiddelde aantal bedpartners van mannen in Nederland

4. Geven en nemen

Het is belangrijk dat jullie liefdesleven wel gelijkwaardig blijft. Je kunt daarom niet alleen maar nemen, maar zal af en toe ook moeten geven. Dit kan je natuurlijk bespreekbaar maken, maar zou eigenlijk wel vanzelf moeten gaan. Wanneer jullie de perfecte balans hierin hebben gevonden, zul je ook merken dat het veel prettiger wordt tussen de lakens.

6. Wees open en eerlijk

Soms kan het best spannend zijn om je partner te vertellen als je iets net zo prettig vindt. Maar er zijn veel verschillende manieren waarop je dit kan laten merken, dat hoeft niet per se met woorden. Dat kan ook door aanrakingen of te kreunen. Zodra je dit iets minder doet dan op een ander moment, zal je bedpartner echt wel doorhebben dat je het als minder prettig ervaart. En ook als je partner hier naar vraagt, is het belangrijk dat je hier eerlijk antwoord op geeft. Dan maak je het voor jezelf alleen maar leuker.