Beauty

Met deze geniale hack blijf je jouw parfum de hele dag ruiken

hack-parfum-hele-dag-ruiken

Je kent het vast wel: 's ochtends spray je je favoriete parfum op, maar tegen de tijd dat je de deur uitloopt is de geur alweer vervaagd. Klinkt dat herkenbaar? Dan is deze geniale hack voor jou!

Vervaagd geurtje

Iedereen houdt ervan om lekker te ruiken. Laten we eerlijk zijn, lekker ruiken is één van de belangrijkste aspecten aan verzorgd zijn. Toch is het vaak een grote struggle dat je parfum alweer vervaagd tegen de tijd dat je de deur uitloopt. En met hoe duur veel parfums zijn, is dit natuurlijk zonde van het geurtje. Heb jij hier nou ook altijd last van? Dan móét je deze hack uitproberen.

Hack om je parfum te blijven ruiken

Voor deze hack heb je maar twee dingen nodig: je favo parfum en een haarborstel. Het enige wat je hoeft te doen is wat parfum in je borstel aanbrengen en vervolgens hier je haar mee doorkammen. Op deze manier verspreid je de geur van je favo parfum over je lokken, waardoor de geur een stuk beter blijft hangen!

View post on TikTok

Parfumolie

Hoe geniaal deze hack ook is om je parfum de hele dag te blijven ruiken, je moet er wel een beetje mee oppassen. Gebruik jij altijd een parfumspray? Dan kun je deze hack misschien beter overslaan. In een parfumspray zit namelijk heel veel alcohol, wat jouw prachtige lokken kan beschadigen. Daarom wordt het aangeraden om hier een parfumolie voor te gebruiken. Deze ruiken vaak net zo lekker én zijn een stuk zachter op je haar en huid.

Lees ook:
Say what? Op deze gekke plekken moet je parfum spuiten

Toch een spray gebruiken?

Als je toch geen afscheid van jouw parfumspray wil nemen en ook op zoek bent naar een manier om hem de hele dag te laten hangen, kun je het beste eerst een hydraterende crème aanbrengen. Wanneer je huid goed gehydrateerd is, voor het aanbrengen van je parfum, blijft de geur door de dag heen een stuk beter ruiken. Gebruik je jouw spray toch in je haar? Dan raden we aan je haar goed te preppen met een hydraterende olie. Op die manier verklein je de kans dat je je haar beschadigd.

Beeld: pexels