Celebs

WOW! Zoveel geld verdient Lily Collins met Emily in Paris

lily-collins-emily-in-paris

Onze favoriete serie is natuurlijk Emily in Paris. Het nieuwe seizoen hebben we inmiddels alweer afgekeken, maar we kunnen niet wachten tot seizoen 4! De serie is enorm populair en wordt veel bekeken, maar hoeveel verdient Lily Collins (Emily) eigenlijk aan Emily in Paris? Wij zochten het voor je uit!

Emily in Paris

De Netflix-serie Emily in Paris is momenteel één van de meest populaire series van de streamingdienst. Heb je geen idee waar we het over hebben? Dan geven we even een korte samenvatting. Emily Cooper (Lily Collins) verhuist naar Parijs in daar voor een marketingbureau te gaan werken. Alleen is er een klein probleempje. Emily spreekt geen woord Frans. En dat vindt haar baas niet bepaald prettig.

De serie mag dan wel behoorlijk onrealistisch zijn, want Emily (die weinig geld heeft) woont wel in het centrum van Parijs en bezit vijf Chanel-tassen en gaat om met nogal stereotyperende Fransen. En zo gaat het er in de werkelijkheid natuurlijk niet aan toe!

View post on Instagram
 

Salaris Lily Collins

We kunnen ons door deze serie te kijken wel gemakkelijk inleven in het luxe leventje van Emily. Soms voelt het net alsof wij ook door de Parisian streets rond aan het slenteren zijn en ook tussen twee prachtige sexy boys moeten kiezen. Want laten we eerlijk zijn, stiekem zouden we allemaal best wel een dagje met Emily Cooper willen ruilen. Maar een dagje ruilen met de actrice die Emily speelt is ook niet verkeerd! Lily Collins is namelijk ook een écht fashion icon en kan met haar salaris ook behoorlijk wat designer schoenen en tassen kopen.

Het is niet bekend hoeveel Lily precies verdient, maar Cosmopolitan heeft daar onderzoek naar gedaan en denken dat ze ongeveer 265.500 euro per aflevering verdient. Per seizoen hebben we het dan over 2,65 miljoen euro. WOW! En dat is nog maar een kleine schatting, want Lily is niet alleen actrice, maar ze is ook één van de producers van de serie. En daar zal ze vast ook nog wel goed aan verdienen.

Lees ook:
WOW! Zo duur zijn de outfits van Emily in Paris

Vermogen

Maar Lily heeft haar fame en vermogen niet alleen te danken aan Emily in Paris. Hiervoor hebben we haar ook al kunnen zien in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Blind Side, The Mortal Instruments: City of Bones en Love, Rosie. Enne, daar heeft ze ook behoorlijk wat geld mee verdient.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar modellencarrière. Om ook nog niet te vergeten dat ze de dochter is van multimiljonair (vermogen 265 miljoen) en zanger Phil Collins. Volgens Celebrity Net Worth ligt het vermogen van Lily dan ook op maar liefst 22 miljoen euro. Lekker bezig!

Beeld: netflix