Films & Series

Déze twee mannen staan in de finale van Prince Charming

finalisten-prince-charming

Volgende week is het eindelijk zover, tijd voor de grote finale waarin de twee finalisten van Prince Charming zullen strijden om het hart van Diego González-Clark. Weet jij trouwens al welke twee heren in de finale staan? Zo niet, dan praten we je even bij!

Prince Charming

Vorige week nam Diego afscheid van Rajeen en Joep, waardoor Theo, Cyrano en Joey nog overbleven. Iets waar zij stuk voor stuk heel blij mee zijn, want deze persoonlijke ontmoetingen wilden zij niet missen. Zij mochten in de afgelopen aflevering kennismaken met Sem, het zoontje van Diego. Sem speelt een ontzettend belangrijke rol in het leven van Diego, dus de prins vond het tijd dat de mannen hem mochten ontmoeten.

Wel op afstand, omdat het anders allemaal iets te veel prikkels zou worden voor het kleine ventje. Theo, Cyrano en Joey smolten weg terwijl ze toekeken hoe Diego met zijn geadopteerde zoontje omging. De mannen mochten daarnaast uitgebreid praten met de beste vriend van de prins, Elindo. Die in een gesprek met Diego zei: “Ik denk dat jij de beste connectie hebt met Joey.”

Dierbaren

De drie mannen kregen niet alleen de kans om wat dierbaren van Diego te ontmoeten, ook Diego heeft via FaceTime mogen praten met de moeder van Joey, de zussen van Theo en de nichten van Cyrano. En alsof de keuze voor de prins nog niet moeilijk genoeg was, brengen deze leuke gesprekken hem nog meer van z’n stuk. Logischerwijs hebben de dierbaren alleen maar positieve dingen te zeggen over de drie mannen. De verschillen zijn dus klein, maar Joey heeft zelf ook aangegeven dat hij “wel gevoelens krijgt voor Diego”. Tijdens hun date zien we dan ook dat Diego hartstochtelijk met Joey zoent, maar tijdens zijn date met Cyrano ook. De dag erna gaat Diego traditioneel Grieks dansen met Theo. Hoewel ze een leuke en gezellige date hebben is er één duidelijk verschil: Diego en Theo hebben tijdens hun date niet gezoend.

Lees ook:
OMG! Netflix kondigt de heftigste datingshow ooit aan

Finalisten

We voelden ‘m al aankomen, want tijdens de een na laatste stropdassen ceremonie moesten we afscheid nemen van Theo. “Was mijn Griekse dans dan tóch niet goed genoeg?”, knipoogt Theo. We gaan de finale dus in met Joey en Cyrano. Twee mannen die naast interesse in de prins ook ontzettend veel interesse in elkaar hebben. Hoe dit gaat aflopen zien we dus volgende week in de finale van Prince Charming seizoen 3.

Beeld: Videoland

Must reads 👀