Celebs

OMG! Dit is de opmerkelijke fetisj van Love Island’s Jotti

jotti-love-island

De Islanders die verblijven in de Love Island-villa komen steeds meer over elkaar te weten. Zo deed de nieuwe bombshell Jotti laats een nogal opmerkelijke onthulling over zichzelf. Ze heeft namelijk nogal een bijzondere fetisj. 

Jotti van Love Island onthult haar bijzondere fetisj

Dat hadden we even niet aan zien komen…

Jotti Verbruggen

De 27-jarige blondine kwam onlangs als bombshell de villa binnen. En de mannen waren meteen onder de indruk vaan haar gorgeous looks! Het is niet de eerste keer dat we Jotti voorbij zien komen, de blondine dook ook al eerder op in de media. Ze is namelijk de ex-lover van niemand minder dan Wesley Sneijder.

In Love Island spelen de deelnemers regelmatig verschillende spellen waardoor ze elkaar beter leren kennen. Het was dit keer de beurt aan de mannen om de fetisj van Jotti te raden. Methi reageerde als snelst en zei meteen: “Broccoli”. Uhm, oké?

Lees ook
Dit is alles wat we weten over Rick, de nieuwe bombshell van Love Island

Bijzondere verrassing

De volgende dag besloot hij dan ook om Jotti te verrassen. Hij serveerde haar daarom een bord met broccoli. De blondine reageerde enthousiast en vertelde dat geen enkele man dit ooit voor haar heeft gedaan. Wij hebben hier onze vraagtekens bij, want is dit écht een fetisj van Jotti of neemt ze ons in de maling?

Bron: Fem-FemBeeld: Love Island