News

Temptations Gregory te zien in programma van Ewout Genemans over OnlyFans

Celine
ewout-onlyfans

Gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Ewout: De Doffe Glans van de Porno-Industrie’ te zien. En daar kwamen we een oude bekende tegen. Gregory, die samen met Karina meedeed aan Temptation Island, is tegenwoordig namelijk actief op het platform OnlyFans. 

Gregory van Temptation Island duikt op in serie van Ewout Genemans over OnlyFans

Ewout interviewt Gregory die samen met zijn vriendin Anna Bron heel succesvol blijkt te zijn op het OnlyFans platform

Pikante content

In de aflevering die dinsdagavond op televisie te zien was volgt presentator Ewout Genemans de Nederlandse Anna Bron. Anna heeft een relatie met Gregory, die eerder heeft meegedaan aan Temptation Island. De twee maken pikante content en delen dit vervolgens op het platform waar ze betaalt voor krijgen. Anna laat weten dat dit haar maandelijks tussen de 35.000 en 40.000 oplevert. “Dat is serieus geld”, vindt Ewout. Maar voor Anna is het nog lang niet genoeg. Ze wil graag naar de hoofdstad van deze industrie, namelijk Los Angeles.

Los Angeles

Als ze daar eenmaal is aangekomen moet ze meteen wat spannende content maken voor de Hollywood Sign, zonder shirt uiteraard. Ze moet haar volgers natuurlijk wel blijven verrassen vertelt ze Ewout. Die besluit om Anna even haar ding te laten doen en een grote Amerikaanse manager te bezoeken. Hij begeleidt veel mensen die werken in deze industrie. Wanneer Ewout binnenkomt zit de manager middenin een casting.

Smerige achterkant

Ewout begrijpt meteen waarom zoveel jonge meiden dit werk gaan doen. Deze industrie heeft namelijk ook een nogal smerige achterkant. Zo laat de manager veel van de meiden tegen een kleine betaling in zijn huis wonen. En dat is niet een luxe hotel, maar op de bank tussen allemaal etenswaren en groezelige kleedjes. De manager vertelt aan Ewout dat het niet zijn taak is om de jonge meiden gelukkig te maken, hun psychische gesteldheid vindt hij dan ook niet belangrijk.

Veel geld verdienen

Voor Anna kan het niet groot genoeg, daarom wil ze ook graag Amerikanen naar haar OnlyFans-pagina leiden. Ze gaat op bezoek bij Nicole Mitchell. Een moeder van drie die inmiddels een bekende Amerikaanse OnlyFans-ster is. Nicole heeft jarenlang van eetcoupons geleefd, voordat ze aan haar nieuwe carrière begon en daarmee goed geld verdiende. “30.000 tot 100.000 dollar per maand. Ik verdien meer in een maand dan in een jaar toen ik gewoon werkte.”

Lees ook:
Krijgen Annebel en René van Temptation Island een realityserie over bruiloft?

Geen spijt

Nicole en Anna willen graag gaan samenwerken. Er zijn veel mensen op het platform die dit doen. Op die manier kan je de volgers van verleiden om ook bij jou een abonnement bij jou pagina af te sluiten. Ewout vraagt aan Anna of ze niet voorzichtiger op haar lichaam wil zijn. “In het begin had ik dat wel. Maar ik hem me nu toch al helemaal blootgegeven. Dan maakt het me nu niet meer uit”, antwoordt ze. Ze vertelt aan Ewout dat ze het vooral voor het geld doet. “Ik word er in ieder geval niet ongelukkig van. En als ik me ergens niet fijn bij voel, dan doe ik het niet. Ik kan me niet voorstellen dat ik hier over een paar jaar spijt van krijg”, laat ze weten.

Bron: RTL BoulevardBeeld: videoland