Celebs

EMIDJ-Annebel onthult hoe de terugvlucht met Michella was

emidj-annebel-michella

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle hebben we allemaal kunnen zien hoe Annebel en Michella tegelijkertijd naar huis werden gestemd. EMIDJ-Annebel vertelt hoe het was om samen met Michella terug te vliegen naar Nederland.

Echte Meisjes in de Jungle

We hebben in de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle weer lekker kunnen genieten van een grote dosis drama! Het gekibbel van Michella Kox en Janice Blok nam de hele aflevering in beslag, waardoor we bijna het spannende einde zijn vergeten! Op het laatste moment werden Annebel en Michella naar huis gestuurd. Deze keer ging het er iets anders aan toe en moesten de deelneemsters iemand uit het andere team naar Nederland sturen.

Zo had Janice de naam van Diva opgeschreven. “Diva is in één keer beste vriendinnen met die dikke trol hier naast me”, waarbij ze doelt op Michella. Maar dit is niet degene die naar huis is gegaan uit team blauw. EMIDJ-Annebel kreeg de meeste stemmen van haar ex-teamgenootjes en vloog dus samen met Michella naar huis. Als dat maar goed gaat…!

Terugvlucht

EMIDJ-Annebel en Michella zijn niet bepaald vriendinnen geworden in de jungle en moesten toch écht de hele lange rit naar huis naast elkaar in het vliegtuig zitten. De volgers van de sportieve influencer zijn nieuwsgierig hoe dit is afgelopen. In een Q&A op Instagram krijgt Annebel de vraag: “Zat je naast Michella op de terugreis naar NL?”. Dit was inderdaad het geval! “Ja, ik moest echt met haar terugvliegen. Het waren drie vluchten, waarvan één hele lange. De eerste twee zaten we dus gewoon naast elkaar en de derde niet”, legt Annebel uit in haar Stories.

Ondanks ze bang was voor een vervelende terugvlucht, viel het haar nog alles mee. “En gek genoeg hebben we daar nog best wel normaal met elkaar gesproken en was het echt totaal anders dan in de jungle”, gaat de blondine verder. “Had ik ook niet verwacht als ik heel eerlijk ben, maar goed. Ik had me er toen wel gewoon bij neergelegd en ik dacht, ik doe wel gewoon normaal natuurlijk.”

Lees ook:
Janice Blok heeft spijt van opmerking in Echte Meisjes in de Jungle

Drama in Nederland

Zou het dan nu helemaal koek en ei zijn tussen de twee Echte Meisjes? Mmh, helaas niet! Eenmaal aangekomen in ons kikkerlandje, begon al het gedoe weer opnieuw. “Toen we weer in Nederland waren, had Michella weer een video over mij gemaakt die ik op TikTok had geplaatst in een kerstpakje. Toen had ik nog een pleister op m’n neus van na m’n neuscorrectie, en die had ze dus toen nagemaakt”, aldus Annebel. “Dus toen begon het drama eigenlijk weer verder. Maar ja, we hebben teruggevlogen inderdaad.”

View post on TikTok

Beeld: videoland

Must reads 👀