Films & Series

WOW! Aan déze eisen moet een ex voldoen bij Ex On The Beach

eis-ex-on-the-beach

Iedere keer weer spoelen er nieuwe exen aan bij Ex On The Beach, maar hoe weet het programma eigenlijk welke exen iemand heeft? En aan welke eisen moet een ex voldoen om te kunnen deelnemen? Stevie en Luca gaven antwoord op deze vragen in de RTL Boulevard Reality Podcast en het blijkt toch iets anders te zitten dan we dachten. 

Aan déze eisen moet een ex voldoen voordat hij mag deelnemen aan Ex On The Beach

Want ja: welke ex is next?

Lijst met exen

De singles van Ex On The Beach zijn iedere keer weer nerveus als ze het strand worden opgeroepen, want welke ex komt er nu weer de zee uitgelopen? Maar onze grote vraag blijft toch: hoe worden deze exen eigenlijk benaderd? En aan welke eisen moet een ex dan voldoen? Luca en Stevie laten tijdens het interview weten dat iedere singles een lijst moet opgeven met exen.

Een ex met een verhaal

“Volgens mij heb ik 25 mensen opgegeven en wat belangrijk is bij de exen die je opgeeft is dat een keer zoenen niet voldoende is. Er moet wel echt een verhaal achter zitten, want dan kan er eventueel nog wat ontstaan”, vertelt Luca erover. Maar hoe kan het dan dat Anne niet wist dat Nick mee zou doen aan het programma. En dat Nick zelf niet wist dat Anne zou komen, aangezien hij zelf een lijst moest doorgeven. Dat vinden wij nogal vreemd!

Lees ook
Onherkenbaar! Zo zag Jennifer van Ex On The Beach er vroeger uit

Geen liefde, maar lust

Ook zijn er volgens Luca en Stevie maar weinig exen die echt voor liefde het strand opkomen. “Het programma is gewoon niet voor liefde”, vertelt Stevie dan ook. Volgens Luca ben je ook een beetje naïef als je in zo’n soort programma opzoek gaat naar de liefde. Het is tenslotte geen ‘Boer Zoekt Vrouw’. En hoe zit het nu dan met Luca en Stevie in de liefde? Beide vertellen ze dat ze daar nu geen behoefte aan hebben, aan vastigheid. Ze hebben een leuk leven en dat vinden ze voor nu beide prima.

View post on Instagram
 
Beeld: MTV

Must reads 👀