Films & Series

Zien! Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen Prince Charming

prince-charming

Vorige week konden we voor het eerst kennismaken met de knappe mannen die mee gaan doen in het nieuwe seizoen van Prince Charming. Videoland is ons alvast aan het warm maken voor alle afleveringen en deelt de eerste beelden van Prince Charming. De trailer belooft in ieder geval veel goeds!

Prince Charming

In het nieuwe seizoen van Prince Charming zal de 30-jarige Diego zijn liefdesavontuur aangaan. Natuurlijk onder het genot van twaalf knappe mannen in het prachtige Griekenland. Hier zal Diego op zoek gaan naar de ware. Een spannend, maar ook een leuk avontuur. “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!” De 30-jarige knapperd kun je kennen van zijn rollen in de musicals Aladdin, Beauty and the Beast, Mamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt Diego podcasts en is hij presentator. Naast zijn drukke werkagenda heeft Diego het ook druk met zijn schattige zoontje, Sem.

Deelnemers

Deze Prince Charming is helemaal klaar voor de liefde. Maar goed ook, want dat zijn de twaalf vrijgezelle mannen ook. Vorige week mochten we al kennismaken met de knappe mannen die het hart van Diego gaan proberen te veroveren, namelijk Bart, Cyrano, Davin, Edo, Gürsay, Joep, Joey, Jordie, Leroy, Nick, Raj en Theo. Een gebrek aan opties heeft Diego niet. Wij zijn zijn benieuwd of Diego een van deze mannen aan de haak zal slaan.

Lees ook:
Zien! Dit zijn de eerste beelden van Echte Meisjes in de Jungle

Trailer

Om ons alvast warm te maken heeft Videoland de trailer van het nieuwe seizoen gedeeld, waarin we veel mooie, grappige en ook moeilijke fragmenten zien. Zoals altijd belooft het nieuwe seizoen in ieder geval ook lekker veel drama. Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen van Prince Charming. De eerste aflevering zal op 15 december op Videoland online komen. Can’t wait!

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀