Films & Series

Zien! Netflix deelt eerste beelden van de Bridgerton spin-off

We moeten nog even wachten op het derde seizoen van Bridgerton, maar niet getreurd. We kunnen ons ondertussen nog even in de Bridgerton wereld begeven. Er komt namelijk een spin-off aan over Queen Charlotte, en Netflix geeft alvast een voorproefje! Can’t wait!

Queen Charlotte

De spin-off van Bridgerton is een prequel over Queen Charlotte. Zij is een belangrijk personage in de Bridgerton serie. In het begin weten wij als kijkers niet veel over Queen Charlotte, maar verder in de serie komen we er achter dat zij eigenlijk best een interessant verhaal heeft. Haar man, de koning, blijkt erg verward te zijn. Hier komen we hopelijk in de spin-off meer over te weten. Er valt in ieder geval genoeg te vertellen over de koningin dus wij kunnen niet wachten op deze Bridgerton spin-off!

Lees ook:
Finally! De eerste beelden van Bridgerton seizoen 3 zijn nu te zien

Spin-off

In de Bridgerton spin-off zullen we Golda Rosheuvel weer zien terugkeren als Queen Charlotte. Actrice India Ria Amarteifio, die bekend is van Sex Education, speelt de jonge Queen. In de serie zullen we meer zien over het huwelijk van Queen Charlotte en King George. Deze love-story is een erg bijzonder verhaal en dat wil je gezien hebben! Hieronder zie je de eerste beelden die Netflix heeft gedeeld. Get excited!

Watch on YouTube

Release

Helaas heeft Netflix nog niet laten weten wanneer we de Bridgerton spin-off kunnen zien. Maar aangezien de opnames al een tijdje zijn afgerond en wij nu de eerste beelden hebben gekregen, kan dit wat ons betreft niet heel lang meer duren. Terwijl we vol spanning wachten op het nieuwe seizoen van Bridgerton, kunnen we ons dus gelukkig bezighouden met deze spin-off. Yay!