Films & Series

OMG! Kijkers Echte Meisjes in de Jungle geschokt door plottwist

Celine
echte-meisjes-in-de-jungle-plottwist

De vijfde aflevering van ons favoriete programma Echte Meisjes in de Jungle is inmiddels alweer te zien bij Videoland. En ook deze aflevering was weer goed gevuld met drama, ruzies en gekibbel. Maar het was vooral de plottwist aan het einde die de monden van de kijkers deden openvallen.

Spoiler-alert!

Echte Meisjes in de Jungle

Voor deze vijfde aflevering hebben de deelneemsters het vliegtuig moeten pakken naar het zuiden van Laos. Ze hebben de jungle verruild voor een wat meer dorpsere omgeving. De Si Deng Babes stuiten al snel op een groepje locals die al vroeg op de dag aan een borrel zitten. En de dames worden uitgenodigd om ook een drankje mee te drinken. “Ik lust helemaal geen bier, maar ik heb nog nooit zo’n lekker glaasje bier gedronken”, aldus Janice.

Si Deng Babes

En er was natuurlijk ook weer een opdracht om te bepalen welk team er in het luxekamp mag slapen. Er moesten slakken gevangen worden. Door de snelle start van Annebel en de zinkende Fabiola hadden de Si Deng Babes al snel een grote voorsprong. En dat zorgde voor flink wat jaloezie bij het andere team. Het waren dan ook Diva en Michella die besloten om vrolijk aan tafel te schuiven bij het luxekamp. Maar dat schoot bij teamcaptain Janice in het verkeerde keelgat. Er moeten emmers water aan te pas komen om ervoor te zorgen dat Michella weggaat, want die is het er absoluut niet mee eens.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wait what?! Is Annebel van Echte Meisjes vreemdgegaan in de jungle?

Plottwist

Gelukkig is de sfeer de volgende dag alweer beter als de Si Deng Babes nog een karaokefeestje te goed hebben. Maar wat ze niet weten is dat Diva en Kelly ondertussen al hun eten meenemen naar het primitieve kamp. Oei! Aan het einde van de aflevering is het tijd voor de eliminatie. Beide teams moeten op iemand uit hun team stemmen die de jungle moet verlaten. De Si Deng Babes stemmen unaniem op Annebel. “Omdat zij zó sterk is dat ik niet tegenover haar had willen komen te staan.” In het andere team wordt, tot grote opluchting bij haarzelf, Michella naar huis gestuurd. “Ik heb niks met Laos en Laos heeft niks met mij. Tot ziens, mij zie je nooit meer terug”, aldus Michella.

Maar dat blijkt dus niet helemaal het geval te zijn. Want Valerio komt met een hele grote plottwist! De dames gaan namelijk niet naar huis, maar zullen ruilen van team. En dat betekent dus dat Janice en Michella zullen moeten gaan samenwerken als een team. Oei! Als dat maar goed gaat.

Beeld: videoland