Films & Series

Movie-time! Don’t Worry Darling is nu in de bioscoop en dit is wat we erover weten

Veel fans wachten al lang in spanning voor de filmrelease van Don’t Worry Darling, met in de hoofdrol Harry Styles. De eerste beelden zagen er al veelbelovend uit en nu is het dan eindelijk zo ver! De film is vanaf vandaag in de bioscoop te zien.

Don’t Worry Darling eindelijk te zien in de bioscoop

Dit is alles dat je wil weten over de langverwachte film.

Waar gaat DWD over?

Tijdens het opnemen van deze film waren de vonken overgeslagen tussen Harry Styles en regisseur van de film, Olivia Wilde. Ondanks alle commotie rondom het Hollywood-koppel weet Florence Pugh de show te stelen met haar acteerwerk. You go girl! We zullen niet te veel verklappen, maar het leek ons een goed idee om even uit te leggen waar Don’t Worry Darling nu eigenlijk over gaat. Alle heisa eromheen laat ons bijna vergeten waar het écht om gaat, de film!

De psychologische thriller Don’t Worry Darling vertelt het verhaal van Alice (Florence) en Jack Chambers (Harry), dat zich in de jaren vijftig afspeelt. Het jonge verliefde stel woont in het bedrijfsstadje Victory, Californië. Deze nét iets perfecte stad is opgericht en gefinancierd door het mysterieuze bedrijf waar Jack voor werkt. Alice haar nieuwsgierigheid groeit naar het geheime ‘Victory Project’ waar haar man aan mee werkt. Er ontstaan scheuren in hun utopische leventje en spanningen binnen de gemeenschap tijdens het onderzoek van Alice.

Bekijk hier de trailer!

Tekst gaat verder onder de YouTube-video

Watch on YouTube

Lees ook:
Spicy! Deze beelden van Harry Styles in ‘Don’t Worry Darling’ wil je zien

Drama rondom de film

De thriller heeft al heel wat media aandacht gekregen en deze was niet altijd even positief. Geruchten gaan dat Olivia Wilde’s head-over-heels verliefdheid op haar boyfriend Harry Styles, in de weg heeft gestaan van de opnames. Het schijnt dat Florence Pugh de regie op sommige momenten heeft over moeten nemen omdat de regisseur dit zelf niet deed.

Ook de persconferentie van de film heeft veel nieuwe roddels opgeleverd. Florence zou niet aanwezig zijn geweest door opnames van een andere film, maar vele denken dat dit komt door de feud tussen haar en Olivia. Na de foto’s en beeldopnames van die dag, waren er veel oplettende fans die zelfs dachten te zien dat Harry zijn geliefde totaal negeerde en speculeerden over een break-up. What?

Grab some popcorn! Wij hopen dat de film net zo interessant en spannend is als de roddels op set.

Beeld: 'Don't Worry Darling' trailer