Celebs

Dochter Bibi Breijman steelt de show in aandoenlijke video

bibi-breijman-waylon-zwanger

Dat het gezinnetje van Bibi Breijman muzikaal is, is een ding wat we zeker weten. Haar vriend Waylon weet wel hoe hij zijn stem moet gebruiken en ook Bibi gaat haar eigen muziek uitbrengen. Maar ook dochtertje Teddy gaat haar ouders achterna, want zij liet haar zangkunsten horen toen ze naar een film keken. Bibi deelt het aandoenlijke moment met haar volgers op Instagram.

Bibi Breijman

Bibi is erg trots op haar gezinnetje en plaats dan ook regelmatig foto’s van Waylon en haar twee kinderen. En wij als kijkers vinden het alleen maar leuk om een kijkje in haar leven te krijgen. Daarom moesten we ook dit filmpje met jullie delen, want het dochter van Bibi Breijman was namelijk de ster in de nieuwste video die zij gisteren op Instagram plaatste. In de video zagen we Teddy in een mooie blauwe jurk van Elsa. Zij liet haar zangkunsten horen en zong mee met de liedjes uit de film Frozen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Bibi Breijman gaat voor een carrière switch

Reacties

Well spent – #frozenfan”, schrijft Bibi in de caption onder de post. Wij zijn niet de enige die de video mega cute vinden. Er zijn namelijk ongelofelijk veel lieve reacties onder de video geplaatst. “Geweldig! Lieve Teddy, ik hoop dat je voor altijd zo vrij zult zijn! Zo intens gelukkig, puur en onbevangen”, schrijft een volger onder de video. “Die vreet je toch op! Wat een heerlijk meisje”, reageert iemand anders. Ook wij vinden het filmpje om te smullen en misschien wordt het dochtertje van Bibi Breijman wel een grote ster later.

Beeld: Instagram: @bibibreijman

Must reads 👀