Lifestyle

Heerlie de peerlie: zo maak jij deze té leuke disco kaarsen

Disco-kaarsen

Overweeg jij een themafeest te organiseren met je vriendinnen of ben je gewoon dol op die sprankelende discoballen? Dan hebben we de ideale DIY-oplossing voor jou ontdekt. Op TikTok zijn we gestuit op een video die laat zien hoe je zelf discokaarsen kunt maken. En wij zijn helemaal verliefd. Bonuspuntje: deze DIY is ook nog eens supereenvoudig om te doen.

Kaarsen voor een gezellig sfeertje

Als je die gezellige en knusse sfeer in huis wilt creëren, is er één onmisbaar element: kaarsen! Of ze nu van wax zijn of van het elektronische soort, zolang ze een sfeervol licht verspreiden, voel je de warmte meteen. Maar stel je eens voor hoe leuk het zou zijn als je zelf kaarsen zou kunnen maken, met een uniek tintje. Gelukkig kunnen we je vertellen dat dit niet alleen ontzettend leuk is, maar het is ook zeker de moeite waard om het eens uit te proberen!

Zo maak jij de TikTok disco kaars

Voor deze sprankelende kaarsen heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: uiteraard een kaars, maar zorg er wel voor dat deze nep is om ongelukken te voorkomen. Vervolgens zijn er die schattige minispiegels nodig, en gelukkig kun je die gewoon bij de Action vinden zonder diep in de buidel te hoeven tasten. De glasmozaïekstickers zijn ook verkrijgbaar voor slechts 79 cent, wat een koopje is! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook nog verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Maar als je echt voor dat disco-effect wilt gaan, raden we je aan om de zilveren strips te kiezen.

Met de minispiegeltjes en de ledkaarsen in de hand is het enige wat je nog hoeft te doen knippen en plakken. Plaats de strip om de kaars om te bepalen hoeveel je nodig hebt, en het handigste is om dit in de lengte te doen. Vervolgens plak je de stickers erop! Een tip: gebruik een gladde kaars voor een gemakkelijkere bevestiging van de stickers. Zorg ervoor dat je aan de onderkant genoeg ruimte overhoudt om de kaars nog in een leuke kandelaar te plaatsen. En als je geen genoeg kunt krijgen van de disco-look, kun je er zelfs voor kiezen om de hele kandelaar met stickers te bedekken. Veel plezier met knutselen!

View post on TikTok

Beeld: TikTok: @tamaraligterink