Love

Shocking! Déze zin moet je écht niet in je datingprofiel zetten

datingprofiel

Wil jij ook weer gaan beginnen met online daten? Dan is het wel verstandig om eerst even te kijken wat je in je datingprofiel zet. Er is tegenwoordig namelijk een echte no-go, die je zeker niet wil gebruiken. Déze zin moet je echt niet in je datingprofiel zetten.

Datingprofiel

Ben jij op zoek naar een perfecte match? De eerste stap is dan natuurlijk een leuk datingprofiel aanmaken. Toch is dat voor veel mensen een hele klus. Je wil jezelf tenslotte zo leuk mogelijk presenteren aan potentiële lovers. Het is altijd belangrijk dat je zo veel mogelijk jezelf blijft. Natuurlijk is het geen probleem als alles wat leuker gemaakt wordt, maar er zijn wel echte no-go’s die je zeker niet moet doen! Er is namelijk gebleken dat hier ontzettend veel mensen hier op afknappen, waarschijnlijk had je dat ook zeker niet zien aankomen. Het is verstandig om deze zin maar niet te gebruiken op je datingprofiel. Ben je nu ook benieuwd naar welke zin je beter kan vermijden?

Lees ook:
4 voordelen van daten met een jongere man

Deze zin wil je vermijden

Ben je nu ook benieuwd naar welke zin je beter kan vermijden? ‘Good vibes only’. Deze zin kan je beter maar niet gebruiken in je datingprofiel. De afgelopen jaren werd de zin al ontzettend vaak gebruikt, het omschrijft voornamelijk je positieve gevoelens. De uitdrukking komt officieel van The Beach boys uit de jaren 60, ze brachten in dat jaar namelijk een nummer uit met de naam ‘Good Vibrations’, daaruit is de quote good vibes only gekomen. En tot op de dag van vandaag wordt deze zin dus nog steeds regelmatig gebruikt in een datingprofiel. De meeste mensen gaan voor deze zin, om te laten zien dat ze in een zorgeloze en ontspannen flow leven. In een relatie wil dat in de meeste gevallen betekenen, dat ze geen drama veroorzaken.

Natuurlijk is de zin ‘good vibes only’ ontzettend onrealistisch en het laat ook nog eens zien dat je altijd positief bent. Voor veel mensen kan dit een echte afknapper zijn, ze willen namelijk ook andere eigenschappen van je zien. Als je graag benadert wil worden door een leuke match, dan kan je beter een andere leuke zin gebruiken in je datingprofiel. In de meeste gevallen trek je er namelijk niet veel mensen mee aan. Iedereen houdt van een positieve mindset, maar deze zin is wel een beetje overbodig. Voor je het weet schrikt het je ideale partner af en dat wil je natuurlijk niet ;-).

Beeld: Pinterest