News

Exciting nieuws: derde Mamma Mia!-film is onderweg

mamma-mia!-derde-deel

Binnenkort kunnen we weer zingend en dansend naar de bioscoop... want er komt een derde deel aan van Mamma Mia! Er gingen al een tijdje geruchten rond over een vervolg, maar het lijkt erop dat we ons toch echt kunnen gaan klaarmaken om mee te zingen met nog meer ABBA-liedjes. Hoe we dit weten? Britse komiek Alan Carr zegt dat hij in de nieuwe film te zien zal zijn!

Mamma Mia!

De eerste Mamma Mia!-film komt alweer uit 2008. Het is een filmadoptie van de gelijknamige West End-musical en gebaseerd op de famous meezingers van popgroep ABBA. In de film probeert Sophie, gespeeld door Amanda Seyfried, uit te zoeken wie haar vader is. Haar moeder Donna Sheridan (Meryl Streep) heeft namelijk in de tijd dat Sophie verwekt moet zijn met drie verschillende mannen het bed gedeeld. Maar wie van deze drie is de dan vader van Sophie? Voordat ze het huwelijksbootje instapt is Sophie vastberaden erachter te komen wat haar moeder al die jaren geheim heeft weten te houden.

Tien jaar later werd de eerste film Mamma Mia! opgevolgd door de sequel Mamma Mia! Here We Go Again. Enne, we hebben al eerder gehoord dat de cast wel voor een derde deel open zou staan. De acteurs en actrices uit de eerste twee films hebben in een interview met Vogue gezegd dat zij totally down zijn om mee te werken aan een derde deel! Onder andere Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan en Stellan Skarsgård zien een vervolg van Mamma Mia! helemaal zitten.

Derde deel

De geruchten rondom een derde deel in de Mamma Mia!-reeks gaan dus al langer rond. Maar nu Britse komiek Alan Carr in het radioprogramma Capital Breakfast op Capital FM deelde dat hij waarschijnlijk te zien zal zijn in de nieuwe film, lijkt het erop dat het wachten bijna voorbij is. “Ik heb een primeur voor jullie. Producent Judy Craymer heeft gezegd dat ik in Mamma Mia! 3 ga spelen (…) De film, ja! Ik ga naar Hollywood!”

Natuurlijk kunnen we niet wachten om weer mee te zingen met nummers als Dancing Queen en Mamma Mia. Voor nu houden wij het nieuws omtrent de nieuwe muziekfilm goed in de gaten en jullie zijn natuurlijk de eerste die we hierover vertellen!

Beeld: mamma mia!