News

OMG! Déze deelnemers uit Ex On The Beach maken hun comeback in de villa

Celine
deelnemers-ex-on-the-beach-terug

Er gingen al langere tijden geruchten rond dat deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch die waren weggestuurd door Stevie weer zouden terugkeren naar de villa. En nu blijkt dus dat dat inderdaad het geval is. Benieuwd over wie we het hebben? Lees dan snel verder! 

Weggestuurde deelnemers van Ex On The Beach keren terug

Pas op dit artikel bevat spoilers!

Tablet of Terror

In de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch was te zien hoe de deelnemers aan het feesten waren tijdens de boat party. Alleen ging het dit keer net even iets anders. De Tablet of Terror zorgde dit keer namelijk niet voor Terror, maar voor een leuke verrassing. “Klaar om spoken uit het verleden opnieuw welkom te heten?”, was er te lezen. Vervolgens kwamen er twee jetski’s richting de boot. En de geruchten klopten inderdaad, want Luca en Lars maakten opnieuw hun opwachting in het programma

Double date

En dat was niet het enige goede nieuws voor de heren. Ze werden namelijk gelijk op double date gestuurd met Giovanna en Taier, want die kenden ze nog niet. En daar zeggen de heren natuurlijk geen nee tegen. Lars lijkt het heel goed te kunnen vinden met Taier en Luca heeft zijn pijlen vooral op Giovanna gericht, wat eindigde met een kus.

Lees ook
Onherkenbaar! Zo zag Ayleen van Ex On The Beach er vroeger uit

Luca en Lynn

Maar Luca is niet van plan om zich aan Giovanna te hechten, hij houdt zijn opties graag open. Lynn maakt daar graag gebruik van, al is Romée, de ex van Luca, daar niet bepaald van gediend. Ze draait dan ook helemaal door als ze ziet dat het net iets té gezellig wordt tussen Luca en Lynn.

Bron: LoveRealityBeeld: MTV

Must reads 👀