News

Must-haves en no-go’s: Roxanne Kwant test haar favoriete items in podcastserie

kwantenservice-podcast

Ben je nog op zoek naar een nieuwe podcast, maar heb je door het overweldigende aanbod geen idee waar te beginnen? Geen zorgen! Wij hebben een buitengewoon vermakelijke podcast ontdekt die je het liefst meteen wilt beluisteren. De podcast 'De Kwantenservice' van Roxanne Kwant is vernieuwd voor een tweede seizoen en is nu beschikbaar om te luisteren, yesss!

Roxanne Kwant

Wij kennen de altijd grappige Roxanne Kwant natuurlijk van haar hilarische TikTok-kanaal. Enne, de video’s waar wij stiekem het meest van kunnen genieten zijn haar ‘dronken aankoop’-video’s. Hierin laat Roxanne zien welke gekke producten ze nu weer online heeft weten te scoren in een niet al te sobere bui. We zien van alles voorbij komen, een push-up broekje, vliegtuig kussens, speelgoed bedoeld voor kleine kinderen, en Roxanne test alles met plezier uit!

View post on TikTok

Niet alleen wij genoten ontzettend van deze content van Roxanne, maar met ons een heleboel andere fans! Goed nieuws voor al deze fans dus, want in haar eigen podcast, genaamd De Kwantenservice dompelt de influencer zich samen met haar gasten onder in de wereld van unieke gadgets en grappige keukenhulpjes. Van het creëren van krullen met een badjaskoord tot het vacuüm trekken en koken van prei, er is niets te gek voor deze podcastserie. Zo kunnen we nog meer genieten van het grappige commentaar van Roxanne op diverse eigenaardige producten!

De Kwantenservice

De podcast, waarin Roxanne haar eigen aankopen bespreekt en samen met haar gasten nieuwe producten test, belooft een bonte mix van gezelligheid te worden. Misschien ontdek je zelfs wel een product, waar je al die tijd al naar op zoek was. Een ei-splitter bijvoorbeeld…. ehh?

“De Kwantenservice is dé plek om over al mijn aankopen te praten. Het leuke is dat ik ze in dit tweede seizoen ook allemaal ga uitproberen! Zo kocht ik een ijsmachine, maar of die TikTok-trend echt werkt?”, aldus Roxanne. In het nieuwe seizoen schuiven diverse gasten aan, waaronder Carolien Spoor, Sophie Milzink en De Rotterdamse Poetsqueen. Samen duiken ze in de wereld van bijzondere keukengadgets en handige lifehacks.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen heeft Roxanne niemand minder dan Tobias Camman te gast. “In de eerste aflevering ontvang ik Tobias Camman. Bereid je voor op veel gezelligheid, natuurlijk met een wijntje. Ook kwam ik erachter dat er een speciaal iemand is voor wie Tobias sinds kort kookt…” Oeh la la.

Het unieke kenmerk van De Kwantenservice is dat alle producten, inclusief die van de gasten, worden beoordeeld met klodders mayo – duh! Roxanne’s liefde voor mayonaise is immers onlosmakelijk verbonden met haar persoonlijkheid. Zo wordt niet alleen de werking van de items getest, maar krijgen ze ook een smeuïge mayo-beoordeling. 

De eerste aflevering van het tweede seizoen van De Kwantenservice is nu te beluisteren in jouw favoriete podcastapp. Elke donderdagochtend komt er een nieuwe aflevering online! 

Beeld: De Kwantenservice