Astrologie

Hemelvaartsdag: jouw daghoroscoop van 9 mei staat klaar

daghoroscoop-9-mei

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kun je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 9 mei? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Jeetje, Ram! Waarom ga je niet gewoon recht op je doel af? Het is tijd om jezelf af te vragen waarom je zo toegewijd bent aan deze zaak die zo belangrijk voor je is. Ook al lijkt het misschien ver weg, misschien is dit wel het perfecte moment om een sprong in het diepe te wagen. Geloof ons, dit soort sprongen van geloof gebeuren vaak tijdens dagen met deze kosmische energie.

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, laat je angst en boosheid vandaag niet de overhand nemen. Je wordt vooruit geduwd en misschien zelfs gedwongen om belangrijke beslissingen te nemen over de richting van je professionele leven. Misschien denk je dat het nog te vroeg is om actie te ondernemen, maar eerlijk gezegd heb je geen andere keus meer. Of je het nu beseft of niet, jij bent er klaar voor!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, de sterren van vandaag zullen elke teamsituatie waar je deel van uitmaakt verduidelijken. Of het nu in je persoonlijke leven is of op professioneel gebied, het is tijd om actie te ondernemen. Maak gebruik van de inzichten die je de afgelopen dagen hebt opgedaan. Wees niet bang om dingen te veranderen. Als je aarzelt, maak je het alleen maar moeilijker voor jezelf.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, je wandeling door het universum van mogelijkheden komt tot een einde. Het is tijd om weer met beide voeten op de grond te staan en je bij ons anderen te voegen. Jouw hoop is een waardevolle bijdrage aan de toekomst. Vandaag kan je mogelijk een belangrijke professionele beslissing nemen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Voel je de druk, Maagd? Deze week lijkt alles intenser te zijn geworden. Moet je last minute nog een klus afronden? Zijn er wat spanningen of misverstanden in je relaties? Ben je niet tevreden met jezelf? Vandaag is de perfecte dag voor een frisse start. Je dacht dat je al hard genoeg gewerkt had, maar raad eens? De klus is nog maar net begonnen!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal, er is een kans dat je hart sneller gaat kloppen naarmate bepaalde plannen werkelijkheid beginnen te worden. Als je je zinnen hebt gezet op iemand die onbereikbaar lijkt, of als je hoopt je huidige liefdesrelatie te transformeren en te verbeteren, dan is de komende dag jouw kans om stappen te zetten richting dit doel. Maar wees voorbereid op wat tegenslagen. Weegschaal, you got this!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, hoewel de voorspellingen stormachtig zijn, biedt de komende dag je de mogelijkheid om jezelf los te maken van je familie, zowel letterlijk als figuurlijk. Wees voorzichtig, zelfs als je denkt dat je de juiste koers hebt uitgestippeld. Er bestaat een risico dat je beïnvloed wordt door een krachtig persoon. De beslissingen die je vandaag neemt, kunnen grote invloed hebben op je toekomst.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, vandaag zou je je iets kwetsbaarder kunnen voelen dan normaal. Misschien voel je je overweldigd door beslissingen die niet langer uitgesteld kunnen worden. Of misschien ben je gewoonweg overwerkt en voel je je overladen met activiteiten. De komende dag helpt je om belangrijke vooruitgang te boeken. Geen tijd om achterom te kijken, Boogschutter. Focus op de toekomst!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, de komende dag zal ontzettend druk zijn. Zaken die nog niet waren opgelost, worden nu urgent. Neem vandaag de tijd om even stoom af te blazen, maar vergeet niet om ook de uitstaande kwesties aan te pakken. Het is immers belangrijk om je fysieke gezondheid niet te vergeten in deze stressvolle situaties.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, wees voorbereid op spanning vandaag. De mensen om je heen kunnen prikkelbaar zijn, zonder duidelijke reden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen uit het niets woedeaanvallen krijgen en jij kunt bekritiseerd worden om kleine details. Gelukkig heb je een nieuw bewustzijn ontwikkeld dat je eraan herinnert dat je niet verplicht bent om iedereen te plezieren. Je kunt je ongenoegen uiten met een kalme en zelfverzekerde houding.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, het is tijd om je individualiteit en levenskeuzes te bevestigen. De planetaire energie zal ervoor zorgen dat je hard moet werken om het aantal verplichtingen dat je aangaat te heroverwegen. Geef toe, ze hebben je naar beneden gehaald. Maar geen zorgen, je kunt prima zonder ze bestaan. Je zult alles wat je doet veel effectiever en enthousiaster kunnen volbrengen zodra je jezelf bevrijdt van deze last. Dus go for it, Vissen!