Horoscoop

Hulp van de sterren nodig? Dit is jouw daghoroscoop voor 9 juni

daghoroscoop 9 juni

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kun je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 9 juni? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Vandaag zul je eindelijk de energie hebben om om te gaan met je familieproblemen, Ram. Waarschijnlijk zul je gaan botsen met enkele familieleden, maar dat is helemaal oké! Het zal geen ernstige problemen veroorzaken en jullie komen er samen wel uit. Je komt vandaag wel uit de lastige situaties waarin jij je bevindt.

Stier | 20 april – 20 mei

Normaal gesproken ben jij de persoon die voor anderen zorgt en hen probeert te begeleiden. Toch ben jij vandaag de persoon die advies nodig heeft, Stier. Neem vandaag de tijd om je even terug te trekken, om goed over je leven na te kunnen denken. Vandaag is ook een goede dag om na te gaan denken over een toekomstige reis naar het buitenland!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Ook jij weet dat je compromissen zal moeten sluiten om de dagen door te komen, Tweelingen. Jij weet precies wat je wilt, maar dit is moeilijk te combineren met je sociale leven. Vandaag zul je na moeten denken of je zou willen vechten voor je overtuigingen en dat je je niks aantrekt van de mening van de samenleving. Of wil je juist die compromis willen sluiten, om het jezelf makkelijker te maken?

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je hebt altijd de behoefte gehad om jezelf te bevrijden van de samenleving, Kreeft. Je wil je koste wat het kost onafhankelijk voelen. Probeer je relatieproblemen onder ogen te zien en deze op te lossen. Volg je hart en ga het niet uit de weg, misschien zul je dan vandaag je antwoorden vinden.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Je kunt je vandaag een beetje geïrriteerd voelen door de houding van sommige vrienden, Leeuw. Jij bent zeer ruimdenkend en je hebt het gevoel dat die mensen dat juist niet zijn. Jij kunt je makkelijk aanpassen aan een situatie en dat kan er voor zorgen dat je moet bemiddelen tussen twee mensen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Vandaag, Maagd, zul je veel emoties voelen. Je zult je kindertijd op een bepaalde manier herbeleven, hierdoor kun je erg prikkelbaar zijn. Dit geeft je de ruimte om je leven te analyseren. Je bent in staat om in te zien hoe ver je eigenlijk bent gekomen en daar mag je heel erg trots op zijn!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jij weet precies hoe je moet verleiden, Weegschaal. Er zit een vonk in jou die zich vanzelf verspreidt naar de mensen om je heen. Je bent gevoelig en hebt veel emoties die je vandaag zult laten zien, je weet mensen te betoveren. Vergeet niet om je batterijen ook op te laden, zodat je jezelf op de been houdt.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Je bent een zeer actief persoon, Schorpioen. Toch zul je vandaag een beetje teleurgesteld zijn. Mensen om je heen vragen je of ze je moeten helpen, maar je merkt al snel dat zij je behoeften niet begrijpen. De dag kan hierdoor heel erg vermoeiend of ingewikkeld voor je zijn. Vergeet niet dat de dag ook weer voorbij gaat, alles komt goed.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Er gebeurt niet veel vandaag, Boogschutter, maar je lijkt toch bezorgd en gespannen. Gebruik deze dag in je voordeel, denk na over je leven. Denk ook na over de behoeften van je familieleden en hoe zij hun doelen willen gaan bereiken. Het is vandaag ook de tijd om na te denken over je eigen gezinsleven.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Vandaag bij jij extra bezig met je eigen emoties, Steenbok. Probeer de aandacht te trekken van de mensen waar jij bewondering voor hebt. Misschien happen ze niet meteen, maar dat komt wel. Doe het rustig aan, je zult nog veel meer kansen krijgen!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Probeer vandaag je gevoelens niet te onderdrukken, Waterman. Je gevoelens komen waarschijnlijk uit je kindertijd en vergeet niet dat ze er gewoon mogen zijn. Probeer ze niet te vermijden of te analyseren, dit zal alleen maar zorgen voor onrust in je hoofd. Vind je rust en stilte bij die ene speciale persoon.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, je bent vandaag veel bezig met het analyseren van je leven en je relaties. Je vraagt je af wat de toekomst brengt en wat mensen precies van jou kunnen verwachten. Vandaag is de perfecte dag om wat radicalere beslissingen te nemen, uiteindelijk zullen het de juiste keuzes zijn.