Astrologie

Daghoroscoop: dit hebben de sterren in petto op 12 maart

daghoroscoop-12-maart

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 12 maart? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Voel je krachtig en zelfverzekerd, Ram! Vandaag staat bol van positief nieuws dat je humeur naar nieuwe hoogten zal tillen! Misschien wacht er in de middag wel een feestje op je, waar je kunt genieten van gezellige gesprekken en nieuwe connecties kunt leggen. En ‘s avonds? Gewoon lekker relaxen!

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, jouw energieke en vrolijke karakter straalt vandaag nog feller! Je zult waarschijnlijk worden uitgenodigd voor feestjes en vieringen, waar je vrijgevigheid in vele vormen zal schitteren en door die special someone in je leven zal worden gewaardeerd. Denk eraan om vanavond je partner mee te nemen, terwijl je het sociale circuit verkent en hen in het middelpunt van de belangstelling plaatst!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Inspiratie is het sleutelwoord voor vandaag, Tweelingen. Een optimistische en enthousiaste houding kan leiden tot krachtige verbeeldingen, die kunnen uitmonden in plannen voor toekomstige projecten. Deze kunnen artistiek zijn, zakelijk gerelateerd of betrekking hebben op je huis op de een of andere manier. Wat het ook is, dit is een goede dag om die plannen in beweging te zetten. Alle tekenen wijzen op succes voor elk project dat vandaag wordt gestart of voltooid.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Een groep waarmee je verbonden bent, kan informatie onder je aandacht brengen die je in een zeer positieve gemoedstoestand brengt en je bijna huppelend naar huis laat gaan. Je zou vandaag moeten genieten van sociale activiteiten, Kreeft, omdat je nog gezelliger bent dan normaal. Zowel oude als nieuwe vrienden kunnen je gezelschap opzoeken. Een overwinning van enige aard is je kant op gekomen, wat bijdraagt aan je goede humeur.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Je trouwe en ijverige werk, Leeuw, naast veel offers voor je carrière, zal binnenkort zijn vruchten afwerpen. De verwachting van een geweldige beoordeling, met mogelijke vooruitgang, zal je waarschijnlijk de hele dag op wolkjes laten lopen, vol dromen en plannen voor de toekomst. Geniet van deze welverdiende rust!

Maagd| 23 augustus – 22 september

Gefeliciteerd, Maagd! Je hebt eindelijk een doel bereikt waar je al lange tijd naartoe werkt. Succes en vooruitgang zijn onderweg, en je zou extreem enthousiast en optimistisch moeten zijn over je toekomst. Er kunnen ingrijpende veranderingen in je leven plaatsvinden, maar ze beloven allemaal positief te zijn. Verwacht te reizen en veel te leren. Maak optimaal gebruik van deze energieën!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Levendige, prachtige dromen hebben mogelijk je slaap last night bezocht, Weegschaal, waardoor je teleurgesteld bent dat ze niet echt waren. Ze hebben een boodschap voor je, dus schrijf ze op, leg ze opzij en analyseer ze later. Dit is een geweldige dag om een artistiek project te starten dat al een tijdje in je achterhoofd zit. Enjoy!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Voel je vrij om volledig te profiteren van de sociale energieën van vandaag, Schorpioen. Jij, vooral, zult je thuis voelen in elke sociale bijeenkomst, volledig op je gemak om met nieuwe mensen te praten. Dit zou een ideale dag zijn om iemand nieuws te ontmoeten. Iemand van het andere geslacht kan bijzonder tot je aangetrokken zijn. Voel je vrij om zo veel te flirten als je wilt!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Verwacht vandaag speciale verrassingen, Boogschutter. Als je vrijgezel bent, is de kans groot dat je een telefoontje krijgt van iemand die je romantisch interesseert. Dit zou je zelfvertrouwen enorm moeten vergroten, en je zult daarom de rest van de dag zweven. Met deze aspecten zal elke nieuwe relatie of project die vandaag wordt gestart, een prachtige energie erachter hebben!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Je zou je bijzonder sterk, gezond en charismatisch moeten voelen, Steenbok. Je zult waarschijnlijk uitnodigingen krijgen voor spannende feestjes. Je zult misschien verrast zijn door wat lijkt op een plotselinge toename van je populariteit. Uitgebreide carrièremogelijkheden kunnen ook op je pad komen door nieuwe kennissen, en je zou kunnen merken dat deuren opengaan naar een compleet nieuw leven – nieuwe vrienden, nieuwe positie, en mogelijk zelfs een nieuw huis!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Optimisme en enthousiasme voor de komende maanden geven je vertrouwen en kracht, Waterman. De sky is the limit! Dit is een geweldige dag om te investeren of iets speciaals voor jezelf te kopen. De nacht zou levendige en interessante dromen kunnen brengen. Al met al is het een happy dag vandaag voor jou. Positive vibes!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Interessante informatie kan vandaag naar je toekomen vanuit een andere staat of land, Vissen. Dit kan behoorlijk diep denken veroorzaken, wat leidt tot beslissingen die op de een of andere manier de koers van je leven kunnen veranderen. Je overweegt misschien om terug te keren naar school. Je stemming zou vandaag optimistisch en positief moeten zijn. Wacht een paar dagen en begin dan met het maken van concrete plannen!

Beeld: Emily in Paris