Horoscoop

Daghoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto op 31 januari

DAGHOROSCOOP-ROZE

Benieuwd wat de sterren voor jullie in petto hebben vandaag? Of je nu een Ram bent die klaar is om de wereld te veroveren of een Vissen die wel wat extra geluk kan gebruiken, deze daghoroscoop zal jullie verrassen. Lees snel verder om te ontdekken wat het universum voor jou in petto heeft vandaag.

Ram | 21 maart – 19 april

Laat je emoties vandaag geen mensen afschrikken, Ram, vooral als het gaat om zaken die te maken hebben met de liefde! Je wil niet iedereen laten denken dat je gek bent, dus neem vandaag een beetje afstand. Laat iemand anders het voortouw nemen en je zou weleens verrast kunnen worden door waar de dag jouw brengt.

Stier | 20 april – 20 mei

Het loopt misschien even niet precies zoals je zou willen, Stier, maar vandaag schuif je je worries even aan de kant, en moet je genieten van het moment! Voel je vrij om toe te geven aan dingen waar je normaal gesproken nee tegen zou zeggen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het kan zijn dat je angstig bent om dingen in je leven in hokjes te plaatsen, Tweelingen. Als het gaat om liefde en romantiek, kan dit moeilijk zijn, vooral op een dag als vandaag. Misschien wacht er iets groters en beters op je. Je zult het alleen vinden als je durft buiten je comfortzone te stappen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je hebt misschien het gevoel dat je teruggaat naar de tijd dat je een student was op de middelbare school, Kreeft. Gewoon door de puberteit gaan en meedoen aan levendige discussies met andere kinderen over de heetste gossip. Volg je impulsen met telefoontjes naar goede vrienden die blij zouden zijn om deel te nemen aan je trip down memory lane.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Be careful! Je wil niet betrokken raken met mensen die onzorgvuldig of wispelturig zijn, Leeuw, vooral als het om zaken van het hart gaat. Je tere emoties zijn te gevoelig om de ondoordachtheid, botheid en uiteindelijk de afwijzing van iemand te doorstaan die sowieso niet goed voor je was om mee om te gaan.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Je geluk is zojuist gekeerd als het gaat om liefdes- en romantiekzaken, en wow! Er staat je iets moois te wachten, Maagd! Je zou vandaag op een roze wolk moeten zitten als het gaat om love. Als je om de een of andere reden dat niet bent, overweeg dan misschien wie er naast je zit op die wolk. Misschien is het tijd voor verandering.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Romantiek hangt in de lucht, Weegschaal, en plotseling merk je dat overal om je heen stelletjes hand in hand lopen en verlangende blikken uitwisselen. Dit kan je aan het denken zetten over je eigen situatie. Als je een stap wilt zetten richting iemand op het gebied van liefde en romantiek, go for it!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Je optimistische en actieve aard is precies wat mensen aantrekt in jou, Schorpioen. De mensen om je heen zullen je onweerstaanbaar vinden vandaag. Vanavond staat het licht op groen als het gaat om liefde en romantiek. Oh la la. 

Boogschutter | 22 november – 21 december

Vandaag is zo’n dag waarop je je lusteloos en neerslachtig zou kunnen voelen, Boogschutter. Om de een of andere reden lijkt het alsof er een gewicht van twee ton boven op je hoofd zit, zelfs als je een sterke drang hebt om op te staan en iets te doen. Ondertussen zijn alle anderen al in beweging. It’ll all be okay!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Je hart zal waarschijnlijk veel sneller kloppen dan normaal, Steenbok. Liefde hangt in de lucht, zorg ervoor dat je de avond doorbrengt met iemand speciaal. Zelfs het kleinste zaadje zal voor je ogen uitgroeien tot een prachtige bloem.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Meer dan waarschijnlijk was er minstens één keer in je leven dat je je voelde als het lelijke eendje, Waterman. Of dit gevoel van onzekerheid of zelfbewustzijn nu zelf opgelegd was of niet, het is tijd om jezelf van deze gedachten en gevoelens te bevrijden! You are beautiful, babe!

Vissen | 19 februari – 20 maart

De spanning is voelbaar vandaag, Vissen. Jouw beste troeven zijn je communicatieve vaardigheden en het vermogen om beide kanten van een kwestie te zien. De sleutel is om niet te emotioneel betrokken te raken, hoewel dat veel gemakkelijker gezegd is dan gedaan.