News

Hilarisch! Videoland deelt ‘diepgaande’ compilatie van De Bachelorette

Compilatie de bachelorette

Het avontuur van Sylvia Geersen is vorige week tot een einde gekomen. Gelukkig hebben we aanstaande donderdag nog de reünie-aflevering tegoed, maar tot dit tijd moeten we het doen met een grappige compilatie die Videoland deelde op Instagram. Enne, de video gaat aardig de diepte in....

De diepte ingaan

Vorige week zagen we dat het avontuur voor Sylvia Geersen aan een einde is gekomen. “Voel mij bevoorrecht dat ik zoiets moois heb mogen meemaken in mijn leven”, schreef Sylvia op Instagram bij een paar foto’s van haar finale outfit. “We hebben lief en leed gedeeld. We hebben gelachen, gehuild en er zijn vriendschappen ontstaan, precies hoe ik het voor mij zag”, schreef zij. “Puur oprecht en zoveel diepgang.” En het laatste wat Sylvia had opgeschreven, daar speelde Videoland goed op in. Zij maakte namelijk een hilarische compilatie over dit seizoen van De Bachelorette, waarbij ze vooral de diepte ingaan.

View post on Instagram
 

Reacties

De compilatie die Videoland poste over de Bachelorette, kreeg veel positieve reacties. Kijkers kunnen het wel waarderen en vinden het om te gieren. Zo reageert een volger: “Connectie is zo 2022 ‘diepte’ it is!!” Kandidaat Giancarlo reageert: “Lekker diep gaan” en ook de bachelorette zelf kan er wel om lachen en reageert met lach emoji’s onder de video. Ook zijn er kijkers die hier veel irritaties door kregen tijdens het kijken van de afleveringen. Zo reageert iemand “Was een leuk seizoen, maar dat was een irritant puntje”.

Lees ook:
Samé deelt juicy details over de 24-uurs date van Sylvia en Joris

Finale

Sylvia Geersen koos uiteindelijk voor de man waar zij het minst die diepte mee is ingegaan. Kapitein Joris kreeg de laatste roos van Sylvia en zij gingen samen het avontuur verder ontdekken in Nederland. Zij hebben weinig diepgaande gesprekken gehad, maar voelde toch een bepaalde aantrekkingskracht bij elkaar. Of de vonken verder zijn overgeslagen tussen de twee? Dat zien we aanstaande donderdag tijdens de reünie-aflevering. Can’t wait!

View post on Instagram
 
Beeld: Videoland: De Bachelorette