Beauty

Trend-alert! Cinnamon brunette is dé haarkleur die we deze herfst gaan zien

Danique
cinnamon-brunette

Hoe graag we ons ook nog willen vastklampen aan de zomer, de herfst komt toch echt om het hoekje kijken. Om niet in een pre-winter depressie te raken, gaan we ons focussen op de leuke kanten van de herfst. Onder een dekentje je favo Netflix-show kijken, nieuwe kleding trends ontdekken en nieuwe haarstijlen! Verander jouw geblondeerde zomerplukken in iets donkerders. Wij hebben de ideale herfstkleur voor jouw haar gevonden, cinnamon brunette!

Dit is de nieuwe haar-trend cinnamon brunette

Ben jij klaar om de switch te maken?

Cinnamon Brunette

Bruin is altijd al dé haarkleur van de herfst geweest en dat gaat dit jaar ook niet veranderen. Maar er zijn uiteraard fifty shades of brown om uit te kiezen, dus welke kies jij nu? Dit jaar komt de kleur cinnamon dus helemaal weer terug. Een warme bruintint, niet té donker en niet té rood.

Hoe zit de kleur cinnamon eruit?

Canadese influencer Nitsan Raiter leverde haar blonde haren in voor de ultieme kaneel-kleur. De kleur zorgt voor een zachte uitstraling in haar gezicht. Wij zijn fan!

Tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Ook Kendall Jenner heeft ingespeeld op de trend. Een paar tinten roder dan Nitsan, maar nog steeds die èchte cinnamon brunette look.

Tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit zijn de zes nieuwste kledingtrends voor de herfst van 2022

Als Queen B herself gaat mee doen met een trend, dan weet je dat je moet volgen! Zij rockt deze look weer net iets anders dan de rest. Door de kaneel-achtige ondertoon met lichte highlights lijkt haar coupe wat voller en frisser. Beyoncé gaat tot tegenstelling van de dames hierboven, de lichtere kant op. Zien we jou deze herfst ook met een van deze cinnamon brunette-tinten rondlopen?!

View post on Instagram
 

 

Beeld: Pinterest