Beauty

Charlotte Tilbury dupe! Kruidvat verkoopt nu deze oogschaduw potloodjes

charlotte-tilbury-dupe

Ho ho ho, de Kerstman heeft zijn ronde gedaan, maar er staan nog steeds een paar must-haves op ons verlanglijstje waar we even op moeten wachten. Vooral nu onze portemonnee compleet leeg is na de feestdagen. Een van die verlangde items is die oogverblindende Charlotte Tilbury eyeshadow stick. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing ontdekt bij Kruidvat, en dat ook nog eens voor een fractie van de prijs!

Charlotte Tilbury Oogschaduwstick

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte van Charlotte Tilbury’s geweldige oogschaduwstick. Dit product is een absolute must-have in je dagelijkse make-uproutine. Met deze handige tool kun je prachtige zachte smokey eyes creëren en je oogkleur laten stralen, en het beste van alles is dat je echt geen make-upvaardigheden nodig hebt om dit product te gebruiken. Het lijkt een geweldige toevoeging aan je stash, maar het prijskaartje van zo’n stick is dan ook ongeveer €29. Als je, net als wij, het liefst meteen alle kleuren in de collectie zou willen hebben, zou je bankrekening je dat misschien niet in dank afnemen. Dus voordat je jouw winkelmandje volgooit met dit mooie product, lees dan snel verder!

Essence dupe

Ben je dus net zoals wij op zoek naar een goedkoper alternatief dat de focus op jouw ogen legt? Lucky you, want wij kwamen in Kruidvat de perfecte dupe tegen voor de Charlotte Tilbury oogschaduwstick. Dit product is een echte must-have om in een handomdraai de mooiste looks te creëren. We hebben het over: De essence blend & line eyeschadow stick. Doordat je deze stick kan gebruiken als oogschaduw én eyeliner heb je eigenlijk niks anders meer nodig! Door dit superhandige formaatje en hoe gemakkelijk het product te blenden is over je ooglid is dit een perfect item voor onderweg, of als je voordat je de deur uitgaat nog even snel iets op je ogen wil aanbrengen.

Het mooiste van deze dupe is dat je ‘m al scoort voor €2,99! De essence blend & line eyeschadow stick is verkrijgbaar is verschillende metallic kleurtjes: koper, donkerrood, groen en bruin. Zelf konden we dit product natuurlijk ook niet in de schappen laten liggen en is deze stick inmiddels een vast begrip geworden voor onze dagelijkse make-up look.