Films & Series

Finally! De eerste beelden van Bridgerton seizoen 3 zijn nu te zien

bridgerton-seizoen-3

De opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn in volle gang. We weten inmiddels al dat het seizoen in het teken zal staan van Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Maar nu zijn ook de eerste beelden uitgelekt. 

Eerste beelden van Bridgerton seizoen 3 uitgelekt

Wij kunnen niet wachten!

Oude bekenden

Op sociale media gaan er foto’s rond van de set van Bridgerton. Op deze foto’s zien we niemand minder dan Jonathan Bailey en Simone Ashley, die we ook wel kennen als Anthony en Kate. In het tweede seizoen van de serie was te zien hoe de twee smoorverliefd op elkaar werden. Betekent dat ook dat we dit seizoen weer van hun verliefdheid kunnen genieten? Wij hopen van wel!

De tekst gaat verder onder de tweet

View post on Twitter

Penelope Featherington

We weten in ieder geval wel al dat we kunnen genieten van de love story tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Penelope is behoorlijk afgeknapt op hem nadat ze hem de kleinerende woorden over haar hoorde zeggen in het vorige seizoen. Daarom heeft ze besloten dat ze een ham wil die haar genoeg vrijheid geeft, zodat ze ook Lady Whistledown kan blijven. Maar omdat ze weinig zelfvertrouwen heeft is dit nogal lastig voor haar.

Colin Bridgerton

Colin Bridgerton is inmiddels teruggekomen van zijn reis. Hij merkt dat Penelope hem de rug toekeert. Colin wil graag de vriendschap met Penelope weer herstellen en haar meer zelfvertrouwen geven. Maar het werkt zo goed, dat Colin zich begint af te vragen of Penelope’s gevoelens wel alleen vriendschappelijk zijn.

Ook heeft Penelope de vriendschap met Eloise Bridgerton verbroken. Die had het namelijk te druk met haar nieuwe vriend. Het wordt voor Penelope lastig om haar identiteit als Lady Whistledown geheim te houden nu ze zo aanwezig is in de high society.

Lees ook
Fan van Bridgerton? Dan wil je de nieuwe film ‘Persuasion’ ook zeker zien

Nieuwe gezichten

Verder zullen we ook een aantal nieuwe acteurs tegenkomen in het derde seizoen van Bridgerton. Daniel Francis zal Marcus Anderson spelen. Sam Phillips, die je misschien al kent van The Crown, speelt Lord Debling. En James Phoon zal de rol van Harry Dankworth gaan vertolken. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: pinterest

Must reads 👀