Lifestyle

Hilarische ‘boy math’ voorbeelden nog grappiger dan ‘girl math’

boy-math-girl-math

Inmiddels weten we allemaal hoeveel bizarre voorbeelden er zijn van 'girl math'. Maar ben je de theorieën van 'boy math' ook al tegengekomen? Wij liggen dubbel om de uitspraken die we lezen op X en TikTok.

Girl math

Een tijdje terug maakten we kennis met het begrip girl math. Dit is een hilarische trend die viral ging door de manieren hoe vrouwen hun aankopen goed praten. Bijvoorbeeld dat alles wat je koopt met cashgeld, eigenlijk gratis voelt. En dat als jij een etentje voor je beste vriendin voorschiet en hier later geld voor terug krijgt, het voelt alsof je winst hebt gemaakt. Totaal onzinnig, maar wel een grappig inkijkje over hoe de hersenen van meiden werken. Nu de girls al een poosje in de spotlight staan en zichzelf belachelijk maken, is het tijd om eens meer te leren over de jongens. Aan de hand van bespottelijke voorbeelden nemen we de mannelijke helft van de bevolking onder de loop. Laat de boy math theorieën maar komen!

Als je de eerste voorbeelden van girl math al bizar vond, dan moet je eens luisteren naar de heren hieronder. Ze zijn het duidelijk niet eens met hoe wij ladies denken over bepaalde zaken, maar ze kunnen er gelukkig wel om lachen. 😉

View post on TikTok

Boy math uitgelegd

Waar het bij girl math voornamelijk gaat om de financiële keuzes die vrouwen maken, gaat het bij boy math hier niet over. Maar wel om ál het andere. Er komen oneindig veel voorbeelden voorbij. Deze hebben te maken met ijdelheid, avonturen in de slaapkamer en de drang om beter te zijn dan anderen. Hilarisch (en vooral erg herkenbaar) als je het ons vraagt!

View post on TikTok

Hilarische voorbeelden

De verschillende opmerkingen op X geven wel duidelijk aan dat de vrouwen aanzet zijn. Het mannelijke geslacht worden compleet belachelijk gemaakt en wij kunnen daar stiekem wel erg om lachen. Vind jij de volgende voorbeelden te ver gaan, of zou je er nog een schepje boven op doen?

View post on Twitter

Het hebben van een enorme televisie met bijhorende audioset is natúúrlijk veel belangrijker dan het hebben van een plek om te zitten… Uhm, boy math alert!

View post on Twitter

Ook de eindeloze onenigheid over anti-conceptie wordt aangepakt tijdens deze trend.

View post on Twitter

Beeld: friends