Lifestyle

Wil je hebben! Blokker verkoopt viral teddy poef voor fijn prijsje

TikTokker Melissa laat ons weten dat de trendy teddy poef van Blokker weer back in store is. Als je deze bij de vorige lading niet had weten te scoren, sla nu je slag! Voor een fijn prijsje heb je deze beauty al in huis en de winkel laat weten: op = op!

Blokker teddy poef

De minimalistische trend voeren we niet alleen door in onze make-up en outfits, maar ook in ons interieur. Veel meiden en vrouwen houden ervan om eindeloos op Pinterest te scrollen voor de mooiste home inspo. Op social media zien we steeds vaker huizen met een strakke, maar wel gezellige, inrichting. Het kan soms lastig zijn om een rustige style aan te houden, want je wil niet dat je huis saai en koud aanvoelt. Blokker kwam met een juiste oplossing. Deze teddy poef van Blokker gaat dan ook niet voor niets viral op TikTok, want het is de perfecte mix tussen strak en gezellig.

Al eerder kwam deze beauty op de markt, maar door zijn populariteit was hij al snel uitverkocht en heeft de winkelketen besloten om hem nóg eens in de verkoop te doen! Naast de schattige kleine poef, verkoopt Blokker ook nog een grote poef met een bijpassende loungestoel op hun website. Zo kan je je hele woonkamer vol zetten met deze prachtige items!

Lees ook:
Déze geweldige hangmat van Action scoor je al voor een prikkie

Op=op

Door TikTokker Melissa weten wij dat de viral teddy poef van Blokker weer in de schappen staat. In de winkel loopt ze er tegen aan en ziet ze dat er zelfs een nieuwe grijze variant is bijgekomen. De poef is nu in de aanbieding voor €34,95 en zoals op het prijskaartje te lezen is: op=op! Als je geen tijd kan maken om naar de dichtstbijzijnde store te gaan, kan je hem altijd nog online bestellen. Hurry up! 

View post on TikTok

Must reads 👀