Beauty

Dít zijn de beste dupes voor als je de Dyson Airwrap te duur vindt

dyson-airwrap-dupes

Je hebt de Dyson Airwrap de afgelopen maanden vast wel voorbij zien komen op TikTok. Maar hij kost €500 en voor een krultang is dit wel erg duur. Maar gelukkig zijn er ook goedkopere dupes te vinden voor de Dyson Airwrap. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

Dupes voor de Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap is je vast niet ontgaan. Het is dé krultang dat je haar door middel van zuigkracht om de tang heen wikkelt, waardoor je zelf bijna niks hoeft te doen. En het resultaat is amazing! Maar erg goedkoop is de borstel helaas niet. De krultang kost namelijk al gauw € 500 – of meer. Dit zijn de beste dupes voor als jij de Dyson Airwrap ook te duur vindt!

1. TravX 6 in 1 Airstyler Set

De beste dupe voor de Dyson Airwrap is de TravX 6 in 1 Airstyler. Je hoort het al aan de naam: het is een exacte dupe. Niet alleen werkt het met dezelfde Coanda-technologie en kruleffect, je krijgt er ook precies dezelfde opzetstukken bij! Voor minder dan 100 euro heb je dus een krultang, föhn, stijlborstel, föhnborstel en een diffuser rijker. Goeie deal, toch?

2. QLAY Airwrap

De beste dupe voor de Dyson Airwrap, is misschien we de QLAY Airwrap. Je hoort het al aan de naam: Het is een exacte dupe. Niet alleen werkt het op dezelfde manier door de zuigkracht, je krijgt er ook precies dezelfde opzetstukken bij! Voor slechts zestig euro ben je dus een krultang – met twee formaten –, een föhn én twee föhnborstels rijker. Goeie deal, toch?

3. BaByliss AirStyle Föhnborstel

Grote kans dat je al een haarstylingtool van BaByliss thuis hebt liggen. Het merk verkoopt verschillende föhnborstels – en nu dus ook een dupe van de Dyson Airwrap! Je kan er eigenlijk alles mee wat je ook met de reguliere airwrap kan. Maar dan voor zo’n €450,- minder 😉

4. Revlon RVDR4222

Ook de Revlon RVDR4222 schijnt één van de beste dupes voor de Dyson Airwrap te zijn. Niet om hun zuigtechniek, maar dit is een volume– én droogborstel. Het is dus eigenlijk geen krultang. Dus waarom gaat de Revlon dan viral als een dupe voor de airwrap? Kennelijk zou die dezelfde Dyson-blowout geven als de normale Dyson Airwrap. Wij zijn in ieder geval obsessed met het resultaat van deze föhnborstel!

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de haartrends voor het voorjaar van 2023

5. Airebrush Duo Föhn – €200

Oké, dit is niet de goedkoopste Dyson-dupe in het rijtje. Maar de Airebrush Duo Föhn heeft enorm veel kracht. Je krijgt een ronde en een platte föhnborstel, waarmee je ieder gewenst resultaat kan bereiken. Het kost dus wel iets, maar aan deze föhnborstel heb je ook zeker wat!

Beeld: pinterest