News

Zoveel kost het om bij Petri te verblijven uit B&B Vol Liefde

b&b-vol-liefde-petri

We zijn alweer volop aan het genieten van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Ben jij ook he-le-maal verliefd op de Franse B&B van Petri? Dít is hoeveel je kwijt bent aan een overnachting bij de deelneemster!

Petri in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gaan B&B-eigenaren in het buitenland op zoek naar de liefde. Eén van de deelnemers van het nieuwste seizoen, is natuurlijk de 59-jarige Petri Damen. Ze lijkt het enorm naar haar zin te hebben in het Franse Monclar-d’Agenais, maar toch mist er iets: een leuke man die de B&B met haar wil runnen. Zou Petri die man gaan vinden door haar deelname aan B&B Vol Liefde? Tot nu toe gaat het nog niet zo soepel, maar time will tell.

MaDamenFrance

De B&B die Petri verhuurt, heet MaDamenFrance en is te vinden in de Franse gemeente Monclar-d’Agenais. Het is een vrij klein dorpje met minder dan duizend inwoners. Druk is het er dus niet, maar er is meer dan genoeg te doen. Zo zou je het nabijgelegen Stade Armandie kunnen bekijken, of het expositiecentrum dat in de buurt ligt kunnen ontdekken. Daarnaast zit ook bij de B&B alles erop en eraan. Je kan gebruikmaken van de gratis WiFi, een boek lezen in de prachtige tuin, een praatje maken in de gedeelde lounge of een drankje doen op het terras. Klinkt me-ga gezellig! Maarre, hoeveel ben je hieraan kwijt?

Verblijven in MaDamenFrance

Als je bij Petri uit B&B Vol Liefde wilt verblijven, heb je verschillende opties om uit te kiezen. Wil je het liefst in de goedkoopste kamer verblijven? Dan is Chambre Marguerite dé perfecte optie voor jou. Het is een tweepersoonskamer met een open haard, badkamer, toilet en douche. Klinkt goed! Voor het verblijf in deze kamer betaal je slechts €75,- per nacht.

View post on Instagram
 

Chambre Simone en Chambre Françoise

Ben je bereid om iets meer te betalen? Of ga je met drie mensen op vakantie? Dan zijn Chambre Simone en Chambre Françoise de beste opties voor jou. Deze kamers zijn iets groter en hier kun je met maximaal drie personen in verblijven. Ook zijn deze kamers iets duurder. Hier betaal je namelijk €85,- voor. Alsnog een redelijk prijsje! Je kunt je verblijf boeken via Petri’s website of via Booking.com.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: RTL