Food

Lifehack! Zo bestel je de Barbie Frappuccino bij Starbucks

barbie-frappuccino-starbucks

Op Netflix kun je sinds kort alle oude Barbie films bingen en er komt een nieuwe Barbie film uit. We kunnen niet meer om de blondine heen en ook Starbucks heeft hier iets op bedacht. Je kunt nu namelijk een roze Barbie Frappuccino bestellen en wij vertellen je hoe je dit doet.

Barbie Frappuccino

De Barbie Frappuccino is een nieuw recept van het geheime menu van Starbucks. Het originele drankje is een Venti Vanilla Bean Crème Frappuccino die je aanpast met drie pompjes vanillesiroop, drie pompjes frambozen siroop en dragonfruit. De dragonfruit geeft het drank namelijk zijn felroze Barbie kleur. Helaas heeft Starbucks tegenwoordig geen frambozensiroop meer, wat het moeilijker maakt om de nieuwe versie van de Barbie Frappuccino na te maken. Gelukkig is het niet de smaak die dit een Barbie-drankje maakt. Het is de felroze kleur, die je nog steeds kunt krijgen met de juiste Starbucks ingrediënten. Wij vertellen je precies wat je moet bestellen voor een Barbie Frappuccino.

Lees ook: 
OMG! HEMA komt met een nieuwe smaak tompouce

Starbucks

Doordat Starbucks nu geen frambozensiroop meer heeft, moet je drie pompjes vanille en dragonfruit samen mengen om dit drankje te krijgen. Ook TikToker @la.natalie23 heeft dit geprobeerd en zij zei dat haar versie met de frambozensiroop smaakte naar vanilleboon en dat ze de framboos helemaal niet proefde. Je kan ook nog kiezen voor Mango dragonfruit, maar dan krijg je wel meerdere smaken door elkaar gemengd. De smaak van het drankje is zoet en ziet er ook mega kleurrijk uit. Gaan jullie dit drankje ook proberen?

View post on TikTok