Celebs

Bah! Kijkers Bachelorette spotten iets heel vreemds bij Matthijs

bachelorette matthijs

In de nieuwste aflevering van De Bachelorette zagen we de prachtige Sylvia Geersen weer volop daten en kletsen met de overgebleven mannen. Maar tijdens de rozenceremonie spotten kijkers wel iets heel vreemds bij Bachelorette-deelnemer Matthijs.

Onderlinge discussies

De 37-jarige Sylvia Geersen staat al een aantal weken te shinen in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Zij is het avontuur aangegaan om haar ware liefde te ontmoeten en de kans wordt steeds groter dat dit haar ook gaat lukken. De groep mannen wordt steeds kleiner en de keuze voor Sylvia wordt ook steeds lastiger. Met de overgebleven vijf mannen, is het einde al bijna in zicht en de spanning loopt hoog op. Daarom zagen we in de nieuwste aflevering al een aantal discussies ontstaan. Deze discussie vond vooral plaats tussen Tjeerd en de andere mannen. Tjeerd is namelijk al een aantal weken in bezit van de wild rose. Hij heeft deze in de nieuwste aflevering ingezet en dit was volgens de mannen geen goede timing. Het was dus niet altijd even gezellig in de villa. Maar dit was niet het enige wat in de nieuwste aflevering van De Bachelorette opviel, want kijkers spotten wel iets heel vreemds bij Matthijs.

Lees ook: 
Tjeerd zorgt voor veel irritaties in De Bachelorette

Bachelorette Matthijs

De emoties lopen hoog op in de villa en de mannen wachten in spanning af op een vervolg date met Sylvia. Maar ondanks de spanningen, kunnen de mannen wel genieten van het prachtige uitzicht en de mooie natuur. Dit is ook op beeld te zien, want oplettende kijkers spotten een klein vriendje op Matthijs zijn schouder tijdens de rozenceremonie. TikTokkers brachten dit op een grappige manier in beeld.

Op de TikTok van @anefff046 zien we dat er op de schouder van Matthijs iets zit wat er niet hoort te zitten. “Wait for it”, lezen we op de video. En als je goed kijkt zie je wanneer Matthijs dichterbij de camera komt een soort kakkerlak op zijn schouder zitten. BAH!

View post on TikTok

Videoland kan er gelukkig de humor van inzien en laat een grappige reactie achter. “Dit bracht geluk 😂”, reageren zij onder de video.

Beeld: Videoland: De Bachelorette