Temptations's Delphine heeft opnieuw een nieuwe relatie

Love door mischa

Over een aantal dagen start het nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Precies te zijn op 28 april. Kennen jullie Delphine nog, uit het vorige seizoen? Deze dame was al 10 (!) jaar samen met Bert, maar tijdens het programma kwamen er een hoop vreemde verhalen aan het licht. De relatie tussen de twee werd verbroken en snel had Delphine de liefde gevonden bij Thomas. Ook deze relatie liep op de klippen. Nu is Delphine opnieuw gelukkig in de liefde. Op Instagram stelt ze hem even voor.

De break-up

Na de break met Thomas heeft onze Tempa-ster laten weten dat ze echt nog niet klaar was voor een nieuwe liefde in haar leven. “Het ging allemaal ook heel snel. Dit heb ik nu ingezien. Ik was er nog niet klaar voor. Ik vind het eigenlijk heel erg dat ik dit moet delen met jullie, want soms heb ik ook nog een privéleven” Begrijpelijk Delphine!

Lees ook: Temptation's Delphine en haar vriend zijn nu alweer uit elkaar

Toch lijkt het alsof Delphine helemaal over haar relatiebreuk heen is. Ze is namelijk opnieuw smoorverliefd! Haar nieuwe lover heet Ruben en samen delen zij een foto op Instagram. Wij vinden het ze-ker een match! Wat vinden jullie van het nieuwe koppel?

Bert en zijn nieuwe lover

Natuurlijk kan onze andere Temptation Island-ster niet overblijven. Ook Bert heeft een nieuwe vriendin. Zij zijn al een tijdje super verliefd op elkaar. Zijn nieuwe vriendin heet Kelly. “Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij weer in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed, al goed” Aldus Bert.

Lees ook: Deze deelnemers van Temptation Island: Love Or Leave zijn nog samen

Wij gunnen zowel Delphine als Bert een relatie waarin ze allebei gelukkig zijn. De nieuwe koppels zijn door ons in ieder geval goedgekeurd!