Fashion

Dit zijn de 5 leukste lokale dameskleding merken

Het schijnt dat we in Nederland een heel erg herkenbare kledingstijl hebben, maar hoe uniek zijn we nou eigenlijk als we allemaal in dezelfde kleding rondlopen van merken als H&M en Zara? Op iedere hoek van de straat zie je meiden in dezelfde soort outfits. Tijd voor iets nieuws! Wij verzamelden de leukste lokale dameskleding merken van Nederlandse bodem. Van wat bekendere lokale merken tot aan kleine lokale merken die je waarschijnlijk nog niet kende. Welke is jouw favoriet?

Onze favoriete kledingmerken van Nederlandse bodem

Het ene na het andere modemerk zie je lanceren op Instagram. Vaak met een zelfde soort assortiment. Wij zijn nu juist een keer niet op zoek naar de één uit een dozijn merken, maar we willen unieke kledingstukken en collecties ontdekken. Welke merken springen er nou echt tussenuit? Wij gingen op onderzoek uit. Hieronder vind je de leukste lokale dameskleding merken van dit moment.

Bayu The Label

Bij Bayu The Label kun je terecht voor de prachtigste dames badmode. Het fijne aan dit merk is dat ze ieder seizoen verschillende badmode sets ontwerpen, voor ieder lichaamstype. In plaats van op een webshop terecht komen met de meest slanke modellen, zul je geregeld wat vollere modellen de collecties van Bayu The Label zien dragen. Dit geeft een heel realistisch beeld van hoe zo’n bikini setje op verschillende lichaamstypes staat. Bovendien wordt er in de collecties van Bayu The Label gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en unieke prints. Echt een aanrader!

View post on Instagram
 

Stieglitz

Nog zo’n lokaal dameskleding merk dat zeker het bezoeken waard is: Stieglitz. Stieglitz is het merk voor de vrouw die buiten haar comfortzone durft te treden. Zo vind je in de collecties van dit merk eye catching kleuren en prints, tweedelige sets die onwijs opvallen en de allerfijnste en comfortabele materialen. Stieglitz is een Nederlands merk dat echt uniek is.

Love Stories

Eentje die niet in dit rijtje mag ontbreken is Love Stories. Je kent dit lingeriemerk vast wel. Love Stories werd in 2013 opgericht in Amsterdam en is the place to be wanneer je op zoek bent naar nieuwe lingerie. De unieke setjes van het merk zijn kwalitatief hoogwaardig en stuk voor stuk cadeautjes qua design.

Alix The Label

Alix The Label is een leuk lokaal dameskleding merk dat ons iedere keer weer ontzettend hebberig maakt. Je shopt hier de perfecte combinatie tussen eyecatching items en perfecte basics. Bovendien kun je hier echt terecht voor kwaliteit, items die lang mooi blijven en een geweldige aanvulling zijn op je garderobe.

View post on Instagram
 

MOOST Wanted

Wederom een parel van een Nederlands modemerk, indien je van boho en ibiza vibes houdt. Met MOOST wanted kleed jij je het hele jaar door alsof je op Ibiza bent, van romantische bralettes in de zomer tot aan geweldige off shoulder knits in de winter. Oh en neem ook zeker even een kijkje in hun sieradencollectie, deze maakt je boho outfit namelijk compleet.

Dit waren onze favoriete lokale dameskleding merken van dit moment. 

 

Beeld: Instagram | MOOST Wanted

Must reads 👀