Van Temptation naar acteercarrière: Ricky gaat in een serie spelen

News door Kayleigh

Na zijn deelname aan Temptation Island gaat Ricky nu een nieuw avontuur aan, want hij heeft zijn debuut gemaakt als acteur in de nieuwe YouTube-serie Zapp Detective. En daarin doet Ricky het echt mega leuk!  

Ricky uit Temptation Island gaat in een serie spelen

We wisten natuurlijk al dat Ricky sowieso de looks heeft om acteur te worden en we kijken er dan ook niet zo gek van op dat hij nu eindelijk zijn debuut maakt als acteur in een nieuwe Zapp YouTube-serie. In de serie speelt Ricky de rol van een bokstrainer, die wordt ondervraagd door de politie, omdat er drie kinderen vermist zijn en Ricky toevallig hun trainer was. Ricky weet bijvoorbeeld ook het één en ander te vertellen over de kinderen waar de politie dan weer veel mee kan, maar of Ricky echt de dader is? Dat weten we nog niet... Ricky is niet de enige bekende in de serie. Ook de vriendin van Gio, Jade Anna Van Vliet, is in de serie te zien. Kortom; zeker kijken dus en mocht je alleen het stukje met Ricky willen checken, dan moet je de serie vanaf minuut negen aanzetten!

Er is nog een grote verandering in het leven van Ricky

Naast een carrière switch is er nog iets in het leven van Ricky veranderd. Zijn relatie met Jaydi die tot stand kwam na het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is namelijk ten einde gekomen... De twee lieten dit afgelopen vrijdag via een Instagrampost weten en schreven: "Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen." Maar dat is niet het enige ook schreven zij namelijk dat ze een hele mooie tijd samen hebben gehad en dat ze nog steeds erg veel van elkaar houden." Maar waarom het dan over is tussen de twee? Daar hebben zij ook een goed antwoord op. Zo laten ze aan het einde van het bericht weten dat ze absoluut geen ruzie hebben en dat ze juist daarom tot deze beslissing zijn gekomen...Sad!

Lees ook:

Gek van wintersport? Dan moet je deze nieuwe Netflix-serie gaan bingewatchen

Op deze leeftijd is ons libido (en dat van mannen) het hoogst