Food

Deliveroo en Mr. Sushi komen met exclusieve sushi rolls op basis van de smaken van vijf werelddelen

Ken je ons een beetje, dan weet je dat wij dol zijn op sushi. Omdat een bezoek aan de Japanse hoofdstad er helaas even niet in zit, hebben Deliveroo en Mr. Sushi wat anders bedacht. En nee, geen california roll of nori maki, maar een menu geïnspireerd door de vijf continenten. En wij zijn exited.

Culinaire wereldreis
Deliveroo en Mr. Sushi komen vandaag met een speciaal menu dat uit vijf sushi rolls bestaat, elk geïnspireerd door een werelddeel. Om de smaak van deze rolls te bepalen doken ze de data van Deliveroo in op zoek naar de favoriete keukens en gerechten van Nederland. Van patat tot peri peri sushi: alles kwam voorbij.

Amerika - Beef & Fries €10,-
Gevuld met frietjes en komkommer, omhuld met flamed beef, met BBQ saus en gefrituurde uitjes als toppings

Australië - Surf & Turf Special €10,-
Gevuld met gefrituurde soft shell crab, omhuld met flamed beef, met licht pittige mayo en masago als toppings

Europa - Caesar Salad (vega) €14,50
Gevuld met ei, avocado, komkommer, veggie chicken en sla, gegarneerd met caesar dressing, met croutons en gesneden bosui als toppings

Afrika - Peri Peri €14,50
Gevuld met gefrituurde kip, peri peri saus en groene lange bonen, afgelakt met peri perisaus, met kurkuma poeder en gedroogde bird eye chilies als toppings

5. Azië - Home Game €15,-
Gevuld met tempura ebi met avocado, omhuld met geflambeerde unagi, afgelakt met unagi saus, met bosui, Japanse chilipoeder en sesam als toppings

Van alle smaken thuis
Dat niet alleen Japanners dol op sushi zijn is duidelijk: onderzoek van Deliveroo toont aan dat het merendeel (56%) van de Nederlanders dol is op dit gerecht. Een op de zes zegt zelfs elke dag sushi te kunnen eten. Ook ontdekt bijna de helft (48%) graag nieuwe soorten sushi, dus dan is dit nieuwe concept dus perfect.

Sushi eten met korting
Wil je alle wereldsmaken uitproberen? Voor €60,- kan je van alle contenten iets proeven. En bestel je de sushi rolls via Deliveroo, dan krijg je met de codeKAMPIOEN5 €5,- korting op je bestelling (minimum bestelwaarde €25,-). De smaken zijn beschikbaar bij alle Mr. Sushi filialen in Nederland en met korting via Deliveroo te bestellen in deze steden. Bon appetit!

De smaken zijn beschikbaar bij alle Mr. Sushi filialen in Nederland en met korting via Deliveroo te bestellen in deze steden.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved