News

Wauw: Anna Nooshin heeft een compleet nieuwe look

Wat een gave kleur! Anna Nooshin heeft haar haren laten blonderen. Van donker bruin naar licht blond. Anna is helemaal zomer ready volgens ons.

Anna Nooshin verft haar blond

Anna twijfelde al langer om haar haren te blonderen. En nu is het eindelijk zo ver. Ze postte een filmpje op Instagram met de tekst: “Sooooo... I finally did it. I did iiiiit! I went blonde and I can't tell you enough about the excitement, fear but most of all happiness that this is finally happening.”

Lichte haren voor de zomer

Een vanille kleur, assig blond of juist ‘normaal’ blond, we denken dat dit een trend van de zomer van 2021 gaat worden. Steeds meer meiden stappen over van donker naar blond haar. Deze trend zagen we eerder in de corona periode. Meiden met donker haar gingen ineens naar bond haar en meiden met een lichte haarkleur gingen juist weer naar een donkere haarkleur. Toen de kappers nog dicht zaten probeerden we het wel eens thuis met een pakkie verf. Dat ging niet altijd goed. Als je je haar wil verven, ga dan vooral naar een kapper toe.

Zelf verven

Het is niet echt slim als je je haar zelf gaat verven, maar dat is geen nieuws. wat wel nieuws was, was dat de haarmaskers van Andrélon gevaarlijk zijn. Voor even was het leuk om je haren rood te verven met die pakje. Maar wat er niet op de verpakking staat, is dat dit masker lastig te verwijderen is uit je haar.

Kappers zijn tegen het haarmasker van Andrélon

Kappers zaten letterlijk met hun handen in het haar wanneer ze iemand binnen kregen met haar wat gekleurd was met een haarmasker van het merk. In een interview met het Eindhovens Dagblad vertelde kapper Arjan bevers dat dat spul van Andrélon echt rotzooi is. Er zitten blijkbaar zulke heftige pigmenten in die achterblijven in het haar, dat het erg lastig is om het er weer uit te krijgen. “Het klinkt ook zo onschuldig, ‘kleurshampoo’. Maar als je componenten moet mengen is het gewoon haarkleuring. Dat spul van Andrélon is echt rotzooi. Daar zitten zulke heftige pigmenten in die achterblijven in het haar. Soms zie je dat niet direct aan de buitenkant, maar als wij in de kapsalon gaan bleken of verven, komen die pigmenten er ineens toch uit.” Niet meer gebruiken dus! Als je ook zo’n mooie blonde kleur wil als Anna, ga dan vooral naar de kapper om het te laten verven.

Lees ook:
★ Trendy zomer kapsels 2021: welke haarstijlen gaan we deze zomer massaal dragen?
 Pretty please: vanille is dé haarkleur voor de zomer van 2021

Bron: ED | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved